Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο παράξενος και διαστροφικός αναγνώστης σχολιάζει την πρόταση για ήπια ανάδειξη των Αρμαθιών.

Αγαπητέ κύριε διευθυντά.

Πάντα σας απευθύνω τον λόγο στον πληθυντικό. Μετά από όσα διάβασα όμως, πετώ στην θάλασσα την φραγγολεβαντίνικη αυτή επιλογή μου και χρησιμοποιώ Πειραιώτικη διάλεκτο.

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τις προτάσεις για τ΄Αρμάθια και καταλήγω σε δύο ασφαλή συμπεράσματα.

Ή έχεις ξεφύγει εντελώς, ή πάσχεις από οξείδωση του αποθηκευμένου στον οργανισμό σου από την συνεχή επαφή με την θάλασσα, ιωδίου.

Βρε γεροθαλασσοζάγαρο με ιωδίωση, έστω, ΕΣΤΩ λέω, βρεθεί κάποιος άλλος εξωγήϊνος από άλλο, απόμερο σύμπαν, σαν και του λόγου σου, που έχει την πολιτική δύναμη και την θέληση να τα πραγματοποιήσει όλα αυτά.

 Άμπρα - κατάμπρα και νάτα, τα βλέπουμε υλοποιημένα και όλα λειτουργούν λογικά και αυτονόητα.

 Αντιλαμβάνεσαι τα τεράστια προβλήματα που αμέσως θα δημιουργηθούν;

Πρώτον, αυτός που θα υλοποιήσει την πρότασή σου θα μετατραπεί, από τους σοβαρά πάσχοντες από μαλακίαση αυτόχθονες ιθαγενείς, σε Θεό, με ό,τι προβλήματα αυτό συνεπάγεται,(νέους ναούς με 15 τρούλους, παπαδαριό, τούρτες με κόλλυβα κλπ),  και δεύτερο, κολλητά και όχι καταϊδρωμένο, όλοι οι άλλοι θα ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα ίδια. Και "τα ίδια", εκτός του ότι δεν έχουν επικές μίζες, απλά δεν χωρούν στα κελύφη, τα γεμάτα σκατά, που τα κρατούντα πολιτικά "τζάκια" ονομάζουν χαριτολογώντας, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, πολιτικούς εγκεφάλους.

Δηλαδή, εσύ, σε μια πρώην χώρα όπως αυτή, που το μόνο που μας επιτρέπεται είναι να σκοτώνουμε τον χρόνο μας έως να δούμε τα ραδίκια ανάποδα και να πληρώνουμε φόρους Δανίας συν 30% μπόνους, με ανταποδοτικές παροχές Ακτής Ελεφαντοστού, που όλα έχουν αντιστραφεί, που το αυτονόητο είναι πάντα και ανέκαθεν ζητούμενο, που ο Σαμαράς είναι, λέει, Πρωθυπουργός και ο Πάγκαλος βουλευτής, που το ίδιο αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα - Μιλάνο, ή Αθήνα - Παρίσι, κοστίζει το 1/3 των χρημάτων εάν το κλείσεις από Μιλάνο και Παρίσι και 300%  περισσότερο εάν το αγοράσεις από την Αθήνα, που εάν χρωστάς ΦΠΑ πάνω από 3.000 ευρώ, διώκεσαι για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος", ενώ την ίδια στιγμή το κράτος χρωστά 8-12 δισεκατομμύρια ευρώ στους πολίτες του και δεν διώκεται αλλά... διώκει, δεν εννοείς να καταλάβεις ότι το πρόβλημα είναι στο ότι οι ηλίθιοι και οι κρετίνοι, όχι μόνο αναπαράγονται, αλλά ψηφίζουν!

Αφού λοιπόν ακόμη ασχολείσαι με οράματα και όχι με την προώθηση του χημικού ευνουχισμού και της ταυτόχρονης αφαίρεσης του δικαιώματος ψήφου στις παραπάνω κατηγορίες, φεύγω για βουτιές στου Καμπούρη την φυσική εξέδρα, και σου λέω :

Σύντροφε διευθυντή. Θα τα πούμε στα γουναράδικα.

Ο παράξενος και διαστροφικός αναγνώστης σου.