Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

giannis.konstantatosΜία άλλη πλευρά του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου θα αναδειχθεί για τέταρτη φορά στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αργυρούπολης “Μίκης Θεοδωράκης” (Λεωφόρος Κύπρου 68). Η συγγραφική, αν και ο ίδιος δεν θεωρεί τον εαυτό του συγγραφέα.

Στις 6 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του τέταρτου βιβλίου του με τίτλο “Ο Αγριάνθρωπος”, που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Καλέντη.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται παράλληλα σε δύο εποχές, την δεκαετία του ’80 με την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου και την "Αλλαγή", αλλά και στο σήμερα, στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων. Έχουν άραγε σχέση μεταξύ τους οι δύο αυτές παράλληλες ιστορίες, οι πρωταγωνιστές και τα πάθη τους;

Το πρώτο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Γκοβόστη "Η Τελευταία Ευκαιρία", το 2010 από τις εκδόσεις Ιβίσκος "Απέναντι στο Πεπρωμένο”, και το 2012 απο τις ίδιες εκδόσεις "Ο Έλληνας Αντιβασιλιάς του Σιάμ”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.