Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο Παύλος Χριστόπουλος ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας.

«Όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε μια νέα Λέσχη και Πρωτάθλημα Jet Ski».

jet.ski.neo.dsΑναδιάρθωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας. Ο Παύλος Χριστόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Λέσχης παίρνοντας την θέση του Παντελή Πολίτη που συνεχίζει πλέον από την θέση του Αντιπροέδρου.

«Αυξάνονται οι υποχρεώσεις αλλά θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα στο άθλημά μας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με εμπιστεύονται και ιδιαίτερα τον Παντελή Πολίτη που είναι πλέον ο αντιπρόεδρος της Λέσχης. Όλοι μαζί είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιάσουμε μια νέα Λέσχη και ένα νέο Πρωτάθλημα, με πολλές καινοτομίες που σύντομα θα τις γνωστοποιήσουμε στα μέλη μας», δήλωσε ο 27χρονος νέος πρόεδρος Παύλος Χριστόπουλος.

jet.skiΟ απερχόμενος Παντελής Πολίτης συμπλήρωσε από την πλευρά του «Είναι μια αλλαγή που πιστεύω ότι θα βοηθήσει την Λέσχη. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να επαναφέρουμε το άθλημά σας εκεί που έπρεπε. Θέλουμε όλοι μαζί να κάνουμε μεγάλα και σημαντικά βήματα μέσα στο 2018. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Η νέα σύνθεση του 5αμελούς νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας:

Παύλος Χριστόπουλος – Πρόεδρος
Παντελής Πολίτης – Αντιπρόεδρος
Πέτρος Τερκεσίδης – Γενικός Γραμματέας
Χρήστος Καραγιαννόπουλος – Ταμίας
Σπύρος Χατζημιχάλης – Μέλος

Η νέα αγωνιστική χρονιά για τα τζετ σκι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski 2018 θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα (ημερομηνίες και τοποθεσίες) θα ανακοινωθούν το δεύτερο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.