Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μύδια, σόσιαλ μύδια, κώματα. Όλα τραβεστί!

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

allagi.fylouΧαμός με το νομοσχέδιο για τη «αλλαγή φύλου» ή  «φυλομετάβασης» κατά την κ. Σταμπουλή του ΣΥΡΙΖΑ [τί άλλο θ’ ακούσω Θεέ μου!]. Δύο εβδομάδες τώρα μας έχουν ζαλίσει ένθεν και ένθεν. Απειλείται η κυβερνητική συνοχή, ψηφίζει δεν ψηφίζει ο τάδε ή ο δείνα, στα 15 ή στα 17 κ.λπ. Η Εκκλησία και το Άγιον Όρος εξανέστησαν με το ανοσιούργημα τούτο και εξέδωσαν πύρινες γραφές. Για τα Μνημόνια, τη φτώχεια κ.λπ. ουδέν. Τα συσσίτια λύνουν το πρόβλημα.

Υπέρμαχος του νομοσχεδίου ο Ραγκούσης ανακοινώνει ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι ιεράρχες και ο Αρχιεπίσκοπος του στέλνει εξώδικο ζητώντας ονόματα, άλλως θα τον καταμηνύσει ως συκοφάντη. Δηλαδή Σεβασμιώτατε δεν υπάρχει ούτε ένας/μία στις τάξεις της Ιεραρχίας; [ΣΗΜ: ο Νικολόπουλος έχει λουφάξει. Δεν τον παίρνει μετά τις μετάνοιες που έκανε, όταν την είπε στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που παντρεύτηκε τον αγαπημένο του].  

diavoulefsiΥποτίθεται ότι τα κώματα είναι οργανωμένοι πωλητικοί σχηματισμοί που ξοδεύουν ένα σκασμό χρήματα, εξ ου και τα θαλασσοδάνεια και η κρατική επιχορήγηση, για να διατηρούν τομείς, τμήματα, ομάδες εργασίας, μελετών, επικοινωνίας κ.λπ. που εξετάζουν σε βάθος τα πάντα πριν από εμάς για εμάς. Όμως το σχετικό νομοσχέδιο είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο για διαβούλευση από την 02.05.2017. Τί έκαναν έκτοτε τα αρμόδια τμήματα των πωλητικών κωμάτων; Ποιούς ειδικούς συμβουλεύθηκαν, ποιές μελέτες εκπόνησαν, σε ποιά επιστημονικώς τεκμηριωμένα πορίσματα κατέληξαν; Σε κανένα. Εξ ου και η ΝΔ επιφυλάχθηκε να εκφρασθεί στην Ολομέλεια. Δεν είχε κάτι να πει στην Επιτροπή μέχρι να σφυρηλατήσουν οι βουλευτές της ενιαία γραμμή. Όλα εκ του προχείρου. Και η κυβέρνηση; Πιπιλάει την καραμέλα του αυτοπροσδιορισμού και του ατομικού δικαιώματος. Και τί έκαναν επί 5 μήνες για ένα τόσο σοβαρό θέμα όλοι αυτοί; Τίποτε!  

Επί της ουσίας, πάντως, μια και δεν είμαι ειδικός, αντιτίθεμαι στο νομοσχέδιο για έναν απλό λόγο: όπως είπαν και βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ, έχουν εκδοθεί 12 δικαστικές αποφάσεις, με τις οποίες επετράπη σε ισάριθμους συνανθρώπους μας να αλλάξουν το φύλο τους προσαρμόζοντάς το στην ταυτότητα που νοιώθουν πως έχουν ενάντια στο βιολογικό φύλο τους. Άρα, το νομικό οπλοστάσιο υπάρχει. Δεν μπορεί να εκδόθηκαν τόσες δικαστικές αποφάσεις χωρίς κανένα νομικό έρεισμα. Προς τί λοιπόν ο νέος νόμος, ο οποίος προβλέπει και αυτός επικύρωση της αλλαγής ταυτότητος με δικαστική απόφαση; Τί προσθέτει;       

Κατά τα λοιπά η κ. Σπυράκη αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Όπως ήταν στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Θα μας αποκαλύπτει κάθε μέρα την αλήθεια, όπως έκανε όταν ήταν προβεβλημένη δημοσιογράφος αγκαλιά με τον Άκη, μετά με τον  Αντώνη κ.λπ. Ας θυμηθούμε.   

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2015/01/bank-run.html

Και πάνω στην τούρλα ο Κούλης υπόσχεται «δουλειές, δουλειές, δουλειές». Ανέκαθεν διερωτώμην πώς είναι δυνατόν άνθρωποι ανεπάγγελτοι να γνωρίζουν πώς δημιουργούνται θέσεις εργασίας! Όσο για τις εκλογές που επιζητεί, τη λύση τού την έδωσε ο Μίκης. Αν η κυβέρνηση είναι καταστροφική για τη χώρα, όπως ισχυρίζεται, και πρέπει να απομακρυνθεί πάση θυσία, δι’ εκλογών φυσικά, οφείλει σύσσωμη η ΚΟ της ΝΔ να παραιτηθεί και να αρνηθούν να την αντικαταστήσουν οι επιλαχόντες, ώστε να οδηγηθούμε με βεβαιότητα σε εκλογές. Αυτό επιτάσσει το πατριωτικό καθήκον. Διαφορετικά είναι όλοι κότες και μπουρδολόγοι. Ίσως να μην τους επιτρέπει τέτοια κίνηση και η αμερικανική πρεσβεία, αλλά και πάλι … Άσε που υπάρχει και ο κίνδυνος να μην παραιτηθούν ορισμένοι ανυπάκουοι επιλαχόντες βουλευτές και να γίνει Ο τζερτζελές. Διότι όλα αυτά τα γομάρια έτσι είναι μαθημένα. Στην πουστιά και στην αλλαξοκωλιά, αρκεί να πέφτει ο μπερντές και τα συμπαρομαρτούντα καλούδια.

Άλλωστε, την 17.10.2017 ο Αλέξης θα συναντήσει στις ΗΠΑ «το κακό που μας βρήκε» και θα παίξουν πινακωτή. «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ», θα του πει ο Ντόναλντ. «Ποὐ με βάζεις;», θα ρωτήσει ο Αλέξης. «Στου Μαξίμου», θ’ απαντήσει ο Ντόλαντ. «Κι’ αν πέσω απ’ του Μαξίμου;», θα ρωτήσει ο Αλέξης. «Σ’ αφήνω εγώ ρε να πέσεις;», θα πει ο Ντόναλντ

Στη μπανανία της χερσονήσου του Αίμου, τα μύδια θα συνεχίσουν να ασχολούνται με ανούσιες λεπτομέρειες της μαφιόζικης απαγωγής Λεμπιδάκη και της δολοφονίας του γιατρού στην Κρήτη. Θα διακόψουν για λίγες ημέρες, ώστε να μας ενημερώσουν αν ο τάδε αμερικανός υπουργός στραβοκοίταξε τον Αλέξη ή αν ο Αλέξης τον αντιμετώπισε με το γνωστό μπλαζέ καφενειακό ύφος που φοράει, όταν συναντά αλλοδαπό πωλητικό ανεξαρτήτως βεληνεκούς κ.λπ. Και μετά, τα ίδια και τα ίδια. Το ηθικό πλεονέκτημα, το προπατορικό αμάρτημα, η Εύα και η Αδάμ. Όπως ανέκαθεν! Για να μη μας καταπλήξει ποτέ η πλήξη!       

Το μόνο ευχάριστο νέο είναι αυτό. Το νέο «Ζ».

https://www.yanisvaroufakis.eu/2017/10/09/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-adults-in-the-room-%CE%B1%CE%BD/