Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το νέο μικρομέγαλο catamaran r.i.b. της "Barracuda".

barracuda.catamaran2Ο Τάσος Χατζησταματίου της "Barracuda" σχεδίασε και κατασκεύασε προσφάτως ένα νέο catamaran r.i.b. μήκους 2,5 μόνο μέτρων! Με βάρος 90 κιλών, ωφέλιμο φορτίο 380 κιλών, δύο αεροθαλάμους από ύφασμα Hypalon Neoprene 1100 dtex, χώρο για δύο ενήλικους επιβάτες και δύο παιδιά, το "joujou" της Barracuda είναι ιδανικό για κοντινές παράκτιες βόλτες χωρίς ο ιδιοκτήτης του να νοιάζεται για τεκμήρια, φόρο πολυτελείας και άδεια χειριστού ταχυπλόου! Είναι επίσης ιδανικό για ενοικίαση από επιχειρήσεις θαλασσίων αθλημάτων (water sports). Αξίζει να σημειωθεί ότι το deck του "joujou" είναι αυτοστραγγιζόμενο!

barracuda.catamaran3Το μικρό catamaran της "Barracuda" κινείται, εναλλακτικώς, με... οικολογικό  ηλεκτρικό εξωλέμβιο κινητήρα ή με εξωλέμβιο κινητήρα βενζίνης μέχρι 6 h.p. Με ένα ψυγείο πάγου, τέντα για τον ήλιο, δύο αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα δύο καθίσματα και σπαστό ξύλο που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο μεταξύ των καθισμάτων σε ένα άνετο... διπλό κρεββάτι, το μικρομέγαλο catamaran της "Barracuda" εξάπτει τη φαντασία των... πληγέντων από τα μνημόνια που αρέσκονται να κάνουν τη θάλασσα σπίτι τους και μπορούν να διαβιούν με ελάχιστα πράγματα στην αγκαλιά Της!

Τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μήκος : 2,49 μ.
Πλάτος : 1,70 μ.
Βάρος : 90 κιλά.
Αριθμός αεροθαλάμων : 2 (Δύο)
Ύφασμα αεροθαλάμων : Hypalon Neoprene 1100 dtex
Αριθμός επιβαινόντων : 2 ενήλικες και 2 παιδιά.
Ωφέλιμο φορτίο : 380 κιλά.
Κινητήρας πρόωσης : Ηλεκτρικός ή εξωλέμβιος βενζίνης μέχρι 6 h.p.

Φουσκωτά σκάφη "Barracuda"
Ειρήνης 22 - Ταύρος.
web : http://barracuda.gr/
e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. : 210 3410986 - 7