Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Έχεις απαντήσεις και επιχειρήματα; Τα διαγράφουμε!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ανοίξαμε παρτίδες πια με τον Αρτέμη Σώρρα και τα παπαγαλάκια του και δεν το επιτρέπει η δημοσιογραφική μου παιδεία και ιστορία να κάνω "γαργάρα" τα παράξενα που διαπιστώνω. Γιατί το λέω αυτό; Να γιατί.

Σήμερα, ώρα 13:47, στο site http://alfeiospotamos.gr/?p=9391#comment-1534 (δεν το κρύβουν οι ανθρωποι ότι είναι επίσημο όργανο του Σώρρα) ετέθη από κάποιον Πλάτωνα Πισατίδη, το εξής ερώτημα :

Πλάτων Πισατίδης says:    
12 Σεπτεμβρίου, 2014 at 13:47    

ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ;
http://alfeiospotamos.gr/?p=7392

Θέλοντας να μην αφήσω αναπάντητο το ερώτημα, το οποίο, περιέργως, ετέθη επωνύμως και με κόσμιο τρόπο, σκάλισα το αρχείο των πληροφοριών μου, τις οποίες έχω αρχίσει να συγκεντρώνω για να μη με πιάσουν αδιάβαστο, και απάντησα μία ώρα αργότερα ως εξής :

Ρωτάτε επωνύμως και χωρίς να βρίζετε, και το εκτιμώ αυτό. Συνεπώς θα σας απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει σημασία η πηγή των πληροφοριών μου, βεβαίως, όπως δεν έχει, προς το παρόν, σημασία και η πηγή των δικών σας. Δημοσιογράφος είμαι, κάνω έρευνα και μπορώ να πάρω πληροφορίες ακόμη και από τον διάολο προκειμένου να φθάσω στην Αλήθεια.

Αυτό το έγγραφο λοιπόν, στο οποίο αναφερθήκατε, ΔΕΝ είναι επιβεβαίωση κυβερνητικής υπηρεσίας του Καναδά. Είναι βεβαίωση από δικηγόρο ότι το έγγραφο το οποίο φωτοτυπήθηκε είναι ακριβές αντίγραφο εκ του πρωτοτύπου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ. Αυτά τα λένε μόνο άνθρωποι που δεν μπορούν να διαβάσουν τα έγγραφα που μοιράζουν.

Είπαμε να λέγονται ανακρίβειες, αλλά υπάρχει και όριο!

1. Ο δικηγόρος απλά επικυρώνει το αντίγραφο. Αν είχε ένα έγγραφο που έλεγε ότι ο Σώρρας έχει εξωγήινο DNA, απλώς θα επικύρωνε το αντίγραφο του εγγράφου, ως ίδιο!

2. Ο δικηγόρος έχει δικαίωμα επικύρωσης αντιγράφων και δεν έκανε έλεγχο γνησιότητας. Αυτό γίνεται σε κάθε γωνιά της Αμερικής και του Καναδά. Μέχρι και υπάλληλοι της Fedex το κάνουν.

Επισυνάπτω την απάντηση της κυβερνητικής υπαλλήλου στον Γιώργο Γιαλτουρίδη για το θέμα αυτό:

http://i.imgur.com/gCfLr3S.jpg
http://i.imgur.com/3Brtjcu.jpg

Ιδού και η απάντηση του δικηγόρου :
http://i.imgur.com/sVDGIkX.jpg

Αν μου επιτρέπετε, θα σας συνιστούσα να είστε πιο προσεκτικός στο μέλλον. Ό,τι άλλο θέλετε, στη διάθεσή σας.

Περίμενα να αναρτηθεί η απάντησή μου, για να δω τις αντιδράσεις του κ. Πλάτωνα Πισατίδη αλλά, ω του θαύματος, το σχόλιό μου δεν εγκριθηκε και απερρίφθη! Έτσι βλέπουν προφανώς στον "Αλφειό" την σφαιρική και αντικειμενική ενημέρωση. Όταν οι απαντήσεις περιέχουν στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να αντικρούσουν, τα διαγράφουν αφήνοντας δημοσιευμένα και αναπάντητα τα δικά τους ερωτήματα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στους οπαδούς του ενσαρκωμένου και πάμπλουτου Θεού Απόλλωνα!

Έτσι θα με πείσει η ομάδα Σώρρα για το αληθές των ισχυρισμών τους;