Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο κατάστημα "Marina Stores" στη Λευκάδα.

Το νέο κατάστημα Marina Stores στη Λευκάδα.Συνεχίζοντας δυναμικά την ανοδική της πορεία η πρώτη Ελληνική αλυσσίδα καταστημάτων ναυτιλιακών ειδών MARINA Stores, μέλος του ομίλου Lalizas , πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στην Λευκάδα στις 27 Ιουνίου 2009. Το νέο μας κατάστημα είναι 280 τ.μ. και βρίσκεται στην οδό Φιλοσόφων, στην Λευκάδα. 

Η ιδιοκτήτρια κα Σοφία Θεοχάρη, σας περιμένει για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη σας.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο Franchise Development Manager των MARINA Stores κoς Γιάννης Τσιμπερίδης, η Operations Assistant κα Γιάννα Καραμηνά και πολλοί φίλοι και συνεργάτες των MARINA Stores. Πρόκειται για το 11ο  κατάστημα των MARIΝΑ Stores στον Ελλαδικό χώρο και το 33ο Παγκοσμίως.     

Άποψη από το εσωτερικό του νέου καταστήματος στη Λευκάδα.Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέλος της πρώτης αλυσσίδας καταστημάτων όπου υπάρχουν τα πάντα για το σκάφος και τις θαλάσσιες δραστηριότητες και να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα κάνοντας το χόμπι σας ένα ασφαλές και προσοδοφόρο επάγγελμα, ελάτε σε επικοινωνία με τον Franchise Manager της MARINA Stores, κο Γιάννη Τσιμπερίδη, τηλ: 210-4226274, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  &  www.marinastores.gr