Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Νέο επιτραπέζιο παιγνίδι από την Λάλιζας.

Το σωσίβιο και το quick stop σώζουν ζωές!

Το νέο επιτραπέζιο παιγνίδι της εταιρείας Λάλιζας.Η Lalizas δημιούργησε ένα επιτραπέζιο παιγνίδι με θέμα τη θάλασσα για όλους τους πιστούς της φίλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το παιγνίδι ονομάζεται "Μarine Seaty"και παίζεται με 2 έως 4 παίκτες. Αν είστε από 8 έως 99 ετών, τότε μπορείτε κι' εσείς να γίνετε ο Κυρίαρχος των Θαλασσών, κατορθώνοντας να χρεωκοπήσετε τους αντιπάλους σας! Διαλέξτε το σκάφος σας, ρίξτε τα ζάρια, πλοηγηθείτε στις μαρίνες, αγοράστε, πουλήστε, χτίστε, πληρώστε και κυριαρχήστε!

Ο Captain καθορίζει την τύχη του παιγνιδιού και πρέπει να εξασφαλίσετε την εύνοιά του. Αν τα πάτε καλά μαζί του, σας δίνει βραβεία Οικολογικής συνείδησης και δωροεπιταγές. Ακόμα ενημερώνει πότε πρέπει να πληρώσουμε φόρο για κάθε εγκατάσταση στη μαρίνα μας ή μας υποχρεώνει σε εκπαίδευση σωστικών με ανατρεπτικές συνέπειες!

Το "Μarine Seaty" θα σας κάνει να γελάσετε και να διασκεδάσετε με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Διατίθεται στην τιμή των 27,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., από τα καταστήματα Marina Stores - www.marinastores.gr