Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ετήσια χοροεσπερίδα του Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου και απονομές.

IMG 2881Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα του στον Πολυχώρο “Plaza”. Στα πλαίσια της εκδήλωσης προβλήθηκε το αναμνηστικό βίντεο της 2ης Αποστολής του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ., που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2016 στα Κουφονήσια. Μετά την προβολή ο όμιλος ευχαρίστησε και επίσημα τους φορείς και χορηγούς που βοήθησαν στην υλοποίηση της αποστολής. Οι εκπρόσωποι, παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα για την συνεργασία και την συμβολή τους.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το αναμνηστικό βίντεο της Χειμερινής Αποστολής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, τον Δεκέμβριο του 2016 στη Δονούσα. Ακολούθησε μία ακόμη απονομή αναμνηστικών στους χορηγούς της αποστολής. Μετά το πέρας των ευχαριστιών, ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και ξεκίνησε η μουσική από την ορχήστρα. Το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας το εξαιρετικό φαγητό που μας είχαν ετοιμάσει με τη συνοδεία κρασιού. Επιπλέον, κάποια μέλη του Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. είχαν κατασκευάσει μικρά διακοσμήτικά δώρα, θαλασσινού περιεχομένου και είχαν στήσει ένα μικρό bazaar.

IMG 2931Ευχαριστούμε πολύ, όλα τα μέλη και τους φίλους του ομίλου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς των αποστολών, τον Δήμαρχο Δήμου Σύρου Ερμούπολης κύριο Μαραγκό Γιώργο και τους πολιτευτές κύριο Βακόνδιο Γιώργο και Μονογυιού Κατερίνα για την παρουσία τους. Τέλος, ευχαριστούμε τον Πολυχώρο “Plaza” για την άψογη διοργάνωση.