Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πολυνίκης Όμιλος ο Ν.Ο.Π. στο Αιγαίο.

periferiakoΜε την κατάκτηση 7 κυπέλλων ο Ναυτικός όμιλος Πάρου ανακηρύχθηκε πολυνίκης όμιλος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης κατηγοριών optimist & laser 4.7.  Το πρωτάθλημα διεξήχθη με επιτυχία στις 23-26 Μαρτίου 2017, με την συμμετοχή 14 ομίλων της περιφέρειας. Συμμετείχαν συνολικά 114 αθλητές στην κατηγορία σκαφών optimist και 46 αθλητές στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7. Την διoργάνωση του αγώνα είχε αναλάβει για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος της Κω μετά από ανάθεση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.Ο Ν.Ο.Π. συμμετείχε με 15 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν για άλλη μία φορά με τις επιδόσεις τους.

Η Δαφερέρα Θεοδώρα κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια, κερδίζοντας την 1η θέση στην  κατηγορία 15χρονων κοριτσιών, την 1η θέση στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών και την 1η θέση στην γενική 11χρονων.
Δύο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του ΝΟΠ,  Καλακώνα Μαρία-Ελένη με την 2η θέση στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών και ο Σπανός Μάνος με την 2η θέση στην κατηγορία 11χρονων αγοριών.
Ένα χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Καλακώνα Μαρία-Ελένη με την 3η θέση στην γενική 11χρονων.
Τέλος, ο αθλητής του ΝΟΠ Κυπραίος Γιώργος πήρε το κύπελλο του μικρότερου αθλητή.

periferiako2Επίσης χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ο αθλητής μας Κ.Παναγιωτίδης δεν αγωνίστηκε την 1η και πιο σημαντική ημέρα των αγώνων λόγω ασθένειας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ναυτικό όμιλο της Κω για την φιλοξενία, καθώς και για την διοργάνωση του πρωταθλήματος και την Blue Star Ferries που στέκεται αρωγός σε όλες τις αποστολές του ομίλου μας.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας Άγγελο Βασιλά και Σταυρούλα Θεοχάρη και ειδικότερα στον Παναγιώτη Ταγαρόπουλο οι οποίοι είναι οι βασικοί συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας.

Ακολουθούν τα τελικά αποτελέσματα:

Κατηγορία-15χρ. κορίτσια:

Δαφερέρα Θεοδώρα: 1η θέση

Κατηγορία-15χρ. αγόρια:

Ραγκούσης Στέφανος: 7η θέση
Ανδρεάδης Γρηγόρης: 8η θέση
Καρασαντές Κωνσταντίνος: 31η θέση
Παναγιωτίδης Κωνσταντίνος: 37η  θέση
Σωτήρης Γιώργος: 61η θέση

Κατηγορία-11χρ. κορίτσια:

Δαφερέρα Θεοδώρα: 1η θέση
Καλακώνα Μαρία Ελένη: 2η θέση

Κατηγορία-11χρ. αγόρια:

Σπανός Μάνος: 2 η θέση
Πούλιος Αντώνης:4 η θέση
Σίδερης Χάρης: 7η θέση
Ραγκούσης Σωτήρης: 9η θέση
Κυπραίος Γιώργος:13 η θέση
Αδάμ Γιάννης: 20η θέση
Νίκας Θοδωρής: 27η θέση
Ραγκούσης Αντώνης: 34η θέση