Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Boat and Fishing 2018

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

boatandfishingΚλείνει τις πόρτες της σήμερα (18.3.2018) η ναυτική έκθεση "BOAT and FISHING 2018" στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι. Μια έκθεση που έχει συνηθίσει τους επισκέπτες της σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, εν μέσω μάλιστα μεγάλης οικονομικής κρίσης.

Στην είσοδο τα δύο σκάφη της Barracuda, με τα βλέμματα να κλέβει το θηριώδες καμπινάτο, αλλά τις εντυπώσεις το "μικρό" 5.98 με την 175άρα Yamaha, με το οποίο οι Ιωσήφ Παπαδόπουλος, Γιώργος Νίκας και Μπάμπης Κωνσταντάτος θα επιχειρήσουν το καλοκαίρι του 2018 τον γύρο της Ευρώπης.

giorgos.iosifΥπενθυμίζεται ότι το περιοδικό "Boat and Fishing", μαζί με το "Enikos.gr" και τα διαδικτυακά περιοδικά www.ribandsea.com και www.followjoseph.com  θα είναι οι χορηγοί επικοινωνίας, ενώ την προσπάθεια θα υποστηρίξουν, εκτός της "BARRACUDA" και της "YAMAHA", οι εταιρείες "ALEX MARINE", "VIOTAP",  "ΚΥΡΙΑΖΗΣ Σ & Α ΟΕ", "HYDRO TAB" και ο φαρμακοποιός Στέλιος Κακαγιάννης. Το ταξίδι έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους ο "Λεριακός Όμιλος Σκαφών" και τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Τουρισμού και Εθνικής Αμύνης. http://www.followjoseph.com/index.php/taksidia/36-barracuda