Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

ΑΝΕΚ LINES: Ραντεβού στην Κρήτη με Ημερήσια Δρομολόγια & Super καλοκαιρινές προσφορές.

el.venizelos1Και αυτό το καλοκαίρι “βάλτε πλώρη” για Κρήτη με την ΑΝΕΚ LINES, απολαμβάνοντας  ένα φιλόξενο, όμορφο ταξίδι, οικονομικά και άνετα, με εισιτήρια που ξεκινούν από 20€, ελκυστικά πακέτα προσφορών από 76€ το άτομο με ΙΧ και προνομιακές παροχές.

Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Οι διάσημες παραλίες, οι αρχαιολογικοί  χώροι, οι κοσμοπολίτικες πόλεις, οι ιστορικές Μονές, τα επιβλητικά φαράγγια, η φιλοξενία και η μεσογειακή διατροφή, όλα ένα ατέλειωτο παζλ διαφορετικών επιλογών προσελκύουν ειδικά το καλοκαίρι  χιλιάδες τουριστών.

Από το Ελαφονήσι με τις αμμοθίνες και τους κέδρους, την νωχελική λίμνη του Κουρνά, τον πολυτραγουδισμένο Ψηλορείτη, το διάσημο Φαράγγι της Σαμαριάς, το Ενετικό Κάστρο της Καζάρμα στη Σητεία, τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσσού & της Φαιστού, τον Άγιο Παύλο με τους θεόρατους αμμόλοφους, το Βάι με το εξωτικό φοινικόδασος.

el.venizelos 4Ταξιδέψτε στην Κρήτη με την ΑΝΕΚ και απολαύστε τη διαμονή σας με επισκέψεις σε μοναδικούς προορισμούς.
Η ΑΝΕΚ, ενισχύει σταθερά την γραμμή της Κρήτης με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, με αφορμή την έντονη τουριστική κίνηση που σημειώνεται στον νησί κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

el.venizelos3Έτσι & αυτό το καλοκαίρι από το τέλος Ιουνίου ως τις αρχές Σεπτεμβρίου προγραμματίζει 138 ημερήσια, δρομολόγια συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με την άψογη εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας έτσι με συνέπεια στην ανάπτυξη των αναγκών του τόπου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.    

H ANEK LINES προσφέρει καθημερινά ημερήσια και βραδινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά, με το πλήρως ανακαινισμένο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” & στο Ηράκλειο με το “ΚΡΗΤΗ ΙΙ, παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές  όπως:

• 30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και ΙΧ
• 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα
• 20% έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια στα εισιτήρια επιστροφής
• 50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις
• Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους
• Έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές και πολλά πακέτα προσφορών με ΙΧ.

el.venizelos2Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το ανανεωμένο https://www.anek.gr/en/, καλέστε στα τηλ. 210 4197400, 28210 27500, 2810 308000  ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Γίνετε μέλος στο πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus και επωφεληθείτε κερδίζοντας αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια κάνοντας την πιο έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια σας!

kriti2Η ΑΝΕΚ LINES, με σταθερή παρουσία στα Χανιά, που μετρά πάνω από 50 χρόνια, στηρίζει στην πράξη την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Με συνέπεια, όλο το χρόνο, η εταιρεία συνδέει τον τόπο με την ηπειρωτική Ελλάδα, επενδύοντας παράλληλα στη διαρκή αναβάθμιση του στόλου της. Στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε, η εταιρεία μεριμνά για τις ανάγκες των επιβατών και κρατά και για μία ακόμα χρονιά σταθερές τις ανταγωνιστικές τιμές των εισιτηρίων της.  

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η ΑΝΕΚ LINES σας κλείνει “ραντεβού στο πλοίο” και σας ταξιδεύει στην Κρήτη με “πλώρη” μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς!

Ακολουθούν οι αναλυτικοί πίνακες των δρομολογίων προς & από τα Χανιά & το Ηράκλειο:

anek.times.kalokairi2018