Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Παρουσία της ANEK LINES στην "Transport Logistics".

Στο περίπτερο της ANEK LINES στο Μόναχο ο κ. Α. Καλαμάρας, η κ. Ειρήνα Σίμου, ο κ. Ι. Πετράκης και ο κ. Γ. Καρτσωνάκης.Η "ΑΝΕΚ LINES", πραγματοποιώντας μία δυνατή παρουσία σε 20 περίπου διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, από την αρχή του έτους, ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στη Γερμανία για μία διαφορετική έκθεση. Συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ συμμετείχε, με επιτυχία, στην 13η Διεθνή Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών "TRANSPORT LOGISTICS" που διοργανώθηκε  από 10 έως 13 Μαΐου, στο νέο εκθεσιακό χώρο του Μονάχου. Η Transport Logistics "δείχνει" τον κόσμο των μεταφορών σε μια ματιά : Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές και ροή υλικών, συστήματα μεταφοράς αγαθών κλπ.  Στην έκθεση έλαβαν μέρος πολυάριθμες εταιρείες μεταφορικών υπηρεσιών, όπως ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες, διαμεταφορείς, μεταφορείς κλπ. Η "Transport Logistics" συνοδεύτηκε και αυτή τη φορά από ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεδρίων, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Το περίπτερο της ANEK LINES στην έκθεση Transport Logistics του Μονάχου. Φέτος, στην  "Transport Logistics", περισσότεροι από 51.000 εμπορικοί επισκέπτες, από 134 χώρες, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με φίλους, πελάτες, καθώς και με  ανταγωνιστές τους.
Η "ΑΝΕΚ LINES" με τα εντυπωσιακά της περίπτερα, την άρτια οργανωμένη συμμετοχή της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές τουριστικές διοργανώσεις, αλλά και στις κλαδικές εκθέσεις όπως η "Transport Logistics", βρίσκεται πάντα δυναμικά παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων, ταξιδεύοντας παράλληλα στο εξωτερικό την Ελλάδα, την Κρήτη, τον πολιτισμό, τον τουρισμό.

Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: marketing @anek.gr