Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ένα πουλάκι του Αμαζονίου μου είπε...

Artemis Sorras ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Υ.Π ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ [ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ] ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ ΣΕ 125 ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΡΗΝΟΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΞΟΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΜΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΜΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΓ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΚ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Σχόλιο του Γιώργου Γιαλτουρίδη.

Μάκη,

rinos.my.bitchνα ξεκαθαρίσουμε κάτι.  Ο Ματαθίας είναι δικό μου πειραματόζωο στο δικό μου εργαστήριο. Ο Ματαθίας αντιδρά στα πειραματικά φάρμακα που του δίνω αποκλειστικά εγώ. Όπως λέμε εδώ στο Αμέρικα "He's my bitch."

Έτσι μη μπερδεύεις τον Ρήνο με τον Ματαθία. Ούτως η άλλως, ο Ρήνος έχει δικό του πειραματόζωο. Έχει το δικό του bitch. Τον λένε Μάκη Σώρρα.  

Μάκη, είσαι του Ρήνου το bitch.