Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το Laser 4,99 μερικές ημέρες πριν απ' την ολοκλήρωση και την καθέλκυσή του!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

gastra.4.99Το όνειρο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά, παρ' όλα τα απίστευτα εμπόδια που ορθώνονται καθημερινώς μπροστά μου! Η αγάπη μπορεί να άργησε μερικά χρόνια, φαίνεται όμως πως τελικά θα βρει τη γωνιά της να κουρνιάσει. Ας είναι καλά οι κλέφτες της δουλειάς μου και οι συκοφάντες που χρηματοδότησαν την αγορά του σκάφους! Ας είναι καλά κι' αυτοί που κάνουν ό,τι μπορούν για να μην επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος απ' το ταξίδι στην Ευρώπη.

Η γάστρα του 4,99 ενώθηκε τελικώς με το ντεκ και ήρθε προχθές στον χώρο της "Laser Marine" στον Ασπρόπυργο για τα περαιτέρω. Μαζί ήρθαν ο Νίκος και ο Βασίλης Σταματόπουλος για να ρυθμίσουν τα καρούλια ώστε να καθίσει σωστά το σκάφος πάνω στο τρέϊλερ.

gastra.4.99bΗ συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη. Τοποθέτηση του περιμετρικού λάστιχου (κυματοθραύστη) στην ένωση γάστρας και ντεκ, τοποθέτηση κονσόλας, καθισμάτων κυβερνήτη-συγκυβερνήτη, roll bar, κινητήρων, μπαταριών, λοιπού ναυτιλιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και μεταφορά του σκάφους στο Ηράκλειο της Κρήτης για να τοποθετήσει ο Γιώργος Θανόπουλος τις τέντες και να φτιάξει τις ταπετσαρίες των καθισμάτων και τα κρεβάτια πλώρης και πρύμνης.

Άντε να δούμε! Φάγαμε τον γαϊδαρο και έμεινε η ουρά του!

ΥΓ Μέχρι τώρα έχω πληρώσει το σκάφος, τους κινητήρες, το vhf, το gps, την πυξίδα και το τρέϊλερ (όλα αυτά με τις σχετικές εκπτώσεις), ενώ η ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΑΒΕΕ (EVAL) προσφέρει τον ναυτιλιακό εξοπλισμό του σκάφους,η "ΚΥΡΙΑΖΗΣ BATTERIES & MORE" τις μπαταρίες, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ τις τέντες, η "ΖΑΝΝΙΚΟΣ MARINE" τα σχοινιά, τα μπαλόνια κ.λπ., η "DRONE HOUSE" το drone της "Autel", η "SMART BOAT" το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, η "ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ CENTER" του Χαράλαμπου Νταή τους πυροσβεστήρες, και οι εταιρείες "ARGO OIL", "MARINE PLUS" και ο Ι.Κ. (δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του), τα καύσιμα για το ταξίδι στην Ευρώπη. Έχουν επίσης συνδράμει οι "ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΑΜΟΥ" του Άρη Κωνσταντάρα και ο "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΙΦΝΙΩΝ".