Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Μιχάλη Καλογεράκη υποκλίνομαι! Σαν εσένα θα έπρεπε κανονικά να είναι όλοι οι δάσκαλοι!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

kalogerakisdaskalos2Κάθε φορά που συναντώ τον Καλογεράκη και συζητώ μαζί του εκπλήσσομαι με το τεράστιο απόθεμα των γνώσεών του, σε όλες σχεδόν τις επιστήμες, την καθαρότητα της σκέψης του και τη δυνατότητα να μεταδίδει στους άλλους τις ιδέες του. Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τις νέες επινοήσεις του και τις αναφορές του στους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους Αριστοτέλη και Επίκουρο!

Φαίνεται πως ο Μιχάλης ξεδιπλώνει σιγά σιγά τις γνώσεις και τα ταλέντα του, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ πιο μπροστά απ' την εποχή του και φοβούμενος, θαρρείς, ότι όσοι τον παρακολουθούν θα τρομάξουν απ' το τεράστιο εύρος των γνώσεών του αν τις ξεδιπλώσει απότομα και όλες μαζί μπροστά στην κάμερα!

Μπορεί αυτή τη φορά η διάρκεια της συνέντευξης να ξεπέρασε σε διάρκεια κάθε προηγούμενη, σας διαβεβαιώ όμως ότι, εγώ τουλάχιστον, δεν κατάλαβα πώς πέρασαν δύο ώρες! Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με σας!

Ευχαριστούμε την εταιρεία "ΑΝΕΚ LINES" που μας έδωσε την ευκαιρία να συναντήσουμε για άλλη μια φορά τον εκπληκτικό αυτόν ερευνητή και επιστήμονα.