Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Καταπέλτης ο Γιάννης Βλάϊκος για τον Δήμαρχο Αλοννήσου, τους τσιφλικάδες "προστάτες" του Θαλασσίου Πάρκου, τα ναρκωτικά και τις απαγωγές νεαρών, δήθεν "ορφανών", φωκών!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

vlaikosΔείτε αυτό το βίντεο μέχρι τέλους και πείτε μου ποιος δημοσιογράφος από αυτούς που υπηρετούν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης θα μπορούσε να φέρεις εις πέρας ένα τέτοιο ρεπορτάζ.

Ας παύσουν λοιπόν κάποιοι να με αποκαλούν «ψευτοδημοσιογράφο». Τους χαλάω μάλλον τη σούπα και προσπαθούν να αποδυναμώσουν τη φωνή μου μ’ αυτούς τους γελοίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Θαρρείς δηλαδή και μόνο οι παπαγάλοι και όσοι υπηρετούν σκυφτοί τους μεγαλοεργολάβους και τους εφοπλιστές εκδότες και καναλάρχες είναι πραγματικοί δημοσιογράφοι!

Δείτε αυτό το βίντεο μέχρι τέλους και ακούστε τις σοβαρές και τεκμηριωμένες καταγγελίες του Γιάννη Βλάϊκου για :

xasis2Την ανικανότητα και τις κωλοτούμπες του νυν Δημάρχου Αλοννήσου.

Την ύποπτη δραστηριότητα και χρηματοδότηση των σκαφών της ΜΟΜ, του «Emmanuel Brenner» και του «Thalassa».

Την απαγόρευση προσέγγισης των σκαφών σε απόσταση μικρότερη των 3 μιλίων από τη νησίδα Πιπέρι, ενώ την ίδια στιγμή επιτρέπεται η προσέγγιση εμπόρων ναρκωτικών με εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών να  ανακαλύπτονται σε σπηλιά της!

Την ανέγερση τεράστιου Ερευνητικού Κέντρου στην περιοχή Γέρακας Αλοννήσου και την εγκατάλειψή του. Ένα έργο εκατομμυρίων που έχει ρημάξει και έχει μετατραπεί σε στάνη αιγοπροβάτων!

kataggelia.psaraΤην απαγωγή νεαρών φωκών από μέλη της ΜΟΜ με απώτερο σκοπό να τις εμφανίσουν σαν «ορφανές» και να αποκομίσουν δωρεές και χρηματοδοτήσεις για την «προστασία» τους! Δείτε την έγγραφη μαρτυρία του Αλοννησιώτη ψαρά Δημήτρη Μαλαματένια ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυς αυτής της απάνθρωπης και εγκληματικής δραστηριότητας!

Την καταστροφή της ακτογραμμής νησίδας του Θαλάσσιου Πάρκου από στρατιωτική άσκηση Ελληνικών και Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων ενώ οι «προστάτες» του Θαλάσσιου Πάρκου έλαμπαν με την απουσία τους!

Ευχαριστούμε την εταιρεία "Hellenic Seaways" για το ταξίδι και τον Απόστολο Δροσάκη για την φιλοξενία στην Αλόννησο.