Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στέφανος Αττάρτ. Ο πασίγνωστος... "άγνωστος" της τετρακίνησης!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος

attart3Ο Στέφανος Αττάρτ είναι γνωστός στον κόσμο της τετρακίνησης και των αγώνων, κυρίως λόγω της διάκρισής του σ' αυτούς, αλλά και της δημιουργίας ενός off road πάρκου στην Κερατέα, όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να μάθουν πώς οδηγείται σωστά και με ασφάλεια ένα αυτοκίνητο που διαθέτει κίνηση και στους 4 τροχούς.

attart2Σήμερα, εκτός της off road βόλτας που έκανα μαζί του, είχα την ευκαιρία να ακούσω απ' τα χείλη του άγνωστες πτυχές της ζωής του. Για την παιδική του ηλικία, όταν προτιμούσε να μείνει νηστικός αν δεν έβαζαν οι γονείς του απέναντί του μια μηχανή. Για τη συμμετοχή του στα θερμοκήπια λουλουδιών που atartδιατηρούσε η οικογένειά του, αρχικά στα Πατήσια και αργότερα στην Παιανία. Για τη μεγάλη του αγάπη για τα αυτοκίνητα, και ιδίως την τετρακίνηση, και την απόφασή του τελικώς να δημιουργήσει ένα πάρκο για 4Χ4 αυτοκίνητα στην Κερατέα, αντί, όπως λέει, να χτίσει μια πολυκατοικία με τα χρήματα που πήρε από την πώληση των θερμοκηπίων.

https://attartoffroadpark.gr/
3 χλμ Λεωφ. Κερατέας - Λαυρίου Ντάρδεζα - Κερατέα Αττικής
Τηλ.: 697 883 63 90
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.