Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Κωστής Δολαψής. Ο άγνωστος κρυμμένος θησαυρός της Κρήτης!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

dolapsakis2Τι μπορεί να πει κανείς για τον Κωστή Δολαψή; Ότι είναι ένας Κρητίκαρος με όλη τη σημασία της λέξης! Ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του και που πάνω απ' όλα και απ' όλους βάζει την αλήθεια.

Ο Κωστής μετράει μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, ταξίδια, τραυματικές εμπειρίες απ' την ανάμιξή του με το ΠΑΚ αρχικώς, σαν ιδρυτικό μέλος, και το ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια.

Γνωριμίες με κολοσσούς της τέχνης και των γραμμάτων, επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση από ξένα πανεπιστήμια.

dolapsakis3Οι γνώσεις και το ταλέντο του στην καλλιτεχνική μεταλλοτεχνία τράβηξαν το ενδιαφέρον του Ντε Κήρυκο και του Νταλί, ενώ την ίδια στιγμή απαξιώθηκε απ' τους συμπατριώτες του. Δεν μπόρεσε τελικώς να ξεφύγει απ' τη μοίρα όσων ξεχωρίζουν.

Τιμή μου που τον γνώρισα και μίλησα μαζί του. Θα υπάρξει σίγουρα και άλλη συνάντηση όταν πάμε ξανά στην Κρήτη.

dolapsakis4Δυστυχώς, αυτή τη φορά, εξ αιτίας μιας απρόσεκτης κίνησης του Κωστή να ανοίξει το γιλέκο του προκειμένου να βγάλει τις "πέτσινες" μετοχές του ΠΑΣΟΚ, μετακινήθηκε το μικρόφωνο που είχα τοποθετήσει στο πέτο του, με αποτέλεσμα από εκείνη τη στιγμή να αρχίσουν οι "γρατζουνιές". Γεγονός που με ανάγκασε να κόψω ένα μικρό τμήμα της συνέντευξης. Ζητώ την επιείκειά σας.

Ευχαριστούμε την "ΑΝΕΚ LINES" που μας ταξίδεψε και πάλι στην Κρήτη και μου έδωσε την ευκαιρία να προβάλλω ανθρώπους αξίας όπως ο Κωστής Δολαψής.