Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Τα "ποντίκια" της Ε4 Καβάλας εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο του Σώρρα!

"Ελλήνων Συνέλευσις". Η Ε4 Καβάλας επιβεβαιώνει τις υποψίες μας!

Οι Καβαλιώτες τουλάχιστον δεν είναι κολλημένοι! Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι για την απελευθέρωση της πατρίδας μας απέναντι σε ορατούς και αοράτους εχθρούς.

Δώσαμε και δίνουμε καθημερινά ένα μεγάλο αγώνα για να καταλάβουν οι Συνέλληνές μας το μέγεθος της προδοσίας και της απάτης που έχει στηθεί εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Ως νομοταγείς Έλληνες πολίτες πάνω από όλα έχουμε το υπάρχον σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό.

Σε πολιτικό επίπεδο είμαστε μαζί με κάθε έναν ο οποίος αγωνίζεται για να σταματήσει η κατοχή στην οποία βρισκόμαστε.

Όπως ορίζει το υπάρχον Σύνταγμα στον θρησκευτικό τομέα είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ οι οποίοι σαφώς και σέβονται τα θρησκευτικά πιστεύω του κάθε πολίτη.

Ως Ε4 δηλώναμε και συνεχίζουμε να δηλώνουμε ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ διότι η προσπάθειά μας ως στόχο είχε και έχει να μην φέρει ποτέ σε αντιπαράθεση τους Έλληνες λόγω των θρησκευτικών πεποιθήσεων του κάθε ενός, αλλά να μας συνενώσει ανεξαρτήτως.

Την στιγμή λοιπόν που η πολιτική κίνηση «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.) πρόσφατα συνδέθηκε και αναπόφευκτα ταυτοποιήθηκε άμεσα με θρησκευτική κατεύθυνση η οποία ουδόλως είχε αναφερθεί κατά την σύσταση του κινήματος, ουδόλως μας εκφράζει αλλά ΚΑΙ παραβιάζει τα αρχικά συμφωνηθέντα, εμείς αποστασιοποιούμεθα και διαχωρίζουμε την θέση μας από την συγκεκριμένη κίνηση υποβάλλοντας τις παραιτήσεις μας από μέλη της Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ 2.

Για όλους εμάς ισχύει το ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας και δεν μπορούν να διαχωριστούν.

Αυτό είναι αμετάκλητο και αδιαπραγμάτευτο.

Ο καθένας λοιπόν ας συνεχίσει τον αγώνα του από το δικό του μετερίζι και όπως αυτός θεωρεί σωστό.

«Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»
(από τον λόγο του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα στις 8 Οκτωβρίου 1838).

Καβάλα 15 Οκτωβρίου 2015
Με τιμή
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
Ε4 (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΒΑΛΑΣ