Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σοβαρότατες καταγγελίες εφοριακών κατά Αλεξιάδη – Ματζάκου για το κτίριο «ΚΕΡΑΝΗ».

Σφοδρή σύγκρουση με φόντο το σκάνδαλο των 28 πρώην ακινήτων του Δημοσίου – Η απόλυτη σιωπή από τα Μ.Μ.Ε.

Ο κ. Τρύφωνας Αλεξιάδης.Στις 6 Σεπτεμβρίου ο «Σύλλογος εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Αττικής και Κυκλάδων» εξέδωσε μία ιδιαιτέρως αποκαλυπτική ανακοίνωση, με την οποία στρέφεται ευθέως κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, Νικόλαου Ματζάκου, σε σχέση με την αναγγελθείσα από τον κ. Αλεξιάδη μεταφορά υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών στο κτίριο «ΚΕΡΑΝΗΣ». Το κτίριο «ΚΕΡΑΝΗΣ», είναι ένα από τα περιβόητα πλέον 28 πρώην ακίνητα του ελληνικού Δημοσίου, που πωλήθηκαν σε δύο θυγατρικές εταιρείες Τραπεζών σε εξευτελιστικές τιμές και μισθώθηκαν στη συνέχεια για 20 έτη από το ελληνικό Δημόσιο (αποτελούσε δεσμευτικό όρο στη σύμβαση), που μετατράπηκε από ιδιοκτήτης σε μισθωτή, με αυξημένο τίμημα, που σε βάθος χρόνου ξεπερνά κατά πολύ το τίμημα της πώλησης. Ο σύλλογος των εφοριακών αφήνει σοβαρότατες αιχμές κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας,  για απόπειρα συγκάλυψης ενός μεγάλου σκανδάλου, για το οποίο έχουν ήδη ασκηθεί ποινικές διώξεις, αποκαλύπτοντας μάλιστα σημαντικό μέρος του διαλόγου μεταξύ των εκπροσώπων του συλλόγου και του Γενικού Γραμματέα (π.χ. “Μην απευθύνεστε σε εμένα. Την “πρεμούρα” για το Κεράνης την έχει ο Αναπληρωτής. Σε αυτόν να πάτε..”  και  “Πως ζητάτε από εμένα να είμαι συνεπής με όσα έχω πει, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε ΝΑΙ το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού;;;”).

Στη συνέχεια (αυθημερόν) ακολούθησε ανακοίνωση – δήλωση του Γενικού Γραμματέα, Ν. Ματζάκου http://www.minfin.gr/?q=el/news/statements/%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B3-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%85 με την οποία επιχείρησε να διασκεδάσει – διαψεύσει τις αποκαλύψεις των εφοριακών. Ο σύλλογος των εφοριακών απάντησε την επόμενη ημέρα, 7 Σεπτεμβρίου, στον Γενικό Γραμματέα, με μία νέα ανακοίνωση, που περιέχει ακόμη πιο σοβαρές καταγγελίες (π.χ. για διαπλοκή, για αδιαφάνεια και για ξέπλυμα ενός μεγάλου οικονομικού σκανδάλου)! Παράλληλα, όπως και στην πρώτη ανακοίνωσή τους, προαναγγέλλουν αποκαλύψεις. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι αυτή η σφοδρότατη αντιπαράθεση έχει αποσιωπηθεί από τα Μ.Μ.Ε.

Εμείς παραθέτουμε τις τρεις ανακοινώσεις, υπενθυμίζοντας, ότι ο προηγούμενος Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Δημήτρης Κλούρας, του οποίου ο κ. Αλεξιάδης είχε ζητήσει την παραίτησή του, ανέφερε τότε τα εξής στο κείμενο της παραίτησής του https://diktiodelta.org/2015/09/15/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C/ σε σχέση με την υπόθεση των 28 πρώην ακινήτων του Δημοσίου, χωρίς να έχει δοθεί μέχρι σήμερα η παραμικρή επίσημη απάντηση:

«9. Προκειμένου να προστατευθεί το δημόσιο συμφέρον, ήτοι να αποκαλυφθούν και να τερματισθούν φαινόμενα κακοδιαχείρισης και ενδεχόμενης διαφθοράς, ξεκινήσαμε στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας έρευνα για πλείστες όσες περιπτώσεις, οι οποίες απασχόλησαν ή απασχολούν τις Υπηρεσίες της, είτε με την αξιοποίηση επώνυμων και ανώνυμων καταγγελιών, πορισμάτων ελεγκτικών υπηρεσιών και εισαγγελικών παραγγελιών, είτε και αυτεπαγγέλτως, όταν γίνονταν αντιληπτές ύποπτες ενέργειες και παραλείψεις.

Ήδη έχουμε αποστείλει σε αρμόδιες ελεγκτικές και εισαγγελικές αρχές στοιχεία προς περαιτέρω διερεύνηση, τυχόν απόδοση ευθυνών και επιβολή ποινών, αλλά και, έχουμε συμβάλλει στη διασφάλιση υπέρ του Δημοσίου πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Μεγάλο μέρος αυτής της συστηματικής έρευνας γίνεται με τη συνδρομή των υπαλλήλων κυρίως της Μονάδας Αποκρατικοποιήσεων και Κινητών Αξιών, που υπάγεται σ’ αυτήν.

Μεταξύ των διερευνούμενων υποθέσεων,  είναι και η γνωστή πλέον υπόθεση των 28 ακινήτων, που ανήκαν στο Δημόσιο και στη συνέχεια, αφού πωλήθηκαν σε ιδιώτες με αξία πολύ κατώτερη της αντικειμενικής, μισθώθηκαν από το Δημόσιο με άκρως ετεροβαρείς γι’ αυτό όρους (υπόθεση “sales and lease back”). Σ’ αυτό το σημείο αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου, διότι εντός των επόμενων ολίγων ημερών θα ολοκληρωνόταν, όπως είχα αρμοδίως (προφορικώς και εγγράφως) ενημερώσει τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Τρ. Αλεξιάδη, η έρευνά μας σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση των 28 ακινήτων, καθώς και η σύνταξη σχετικού γνωμοδοτικού πορίσματος, με καταγραφή σημαντικότατων ευρημάτων, τα οποία θα έπρεπε να γνωστοποιηθούν στη Δικαιοσύνη και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Δυστυχώς, και όλως περιέργως, το αιφνίδιο και επιτακτικό αίτημα για  υποβολή της παραίτησής μου, οδηγεί στην αδυναμία ολοκλήρωσης του όλου εγχειρήματος. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω στην ανάληψη σχετικής πρωτοβουλίας από το νέο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας«.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αθήνα, 6.9.2016

Αρ.πρωτ: 557

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΕΡΑΝΗΣ

Η αμαρτωλή ιστορία του Κτιρίου Κεράνης, είναι πλέον γνωστή. Όπως γνωστή είναι και η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να νομιμοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Το συγκεκριμένο κτίριο κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να περάσει στην ιδιοκτησία του, πάνω από 70 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια πουλήθηκε μαζί με άλλα 27 ακίνητα του Δημοσίου σε ιδιώτη. Το συνολικό τίμημα που εισέπραξε το Δημόσιο και για τα 28 ακίνητα του Δημοσίου (ένα εκ των οποίων είναι και το κτίριο Κεράνης) ανέρχεται στα 200 εκ ευρώ (!!!!). Ταυτόχρονα όμως η σύμβαση πώλησής τους προέβλεπε την υποχρεωτική επανενοικίαση των συγκεκριμένων ακινήτων από το Δημόσιο, με προσυμφωνημένο μάλιστα μίσθωμα που ανέρχεται στα 600 εκ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια (!!!). Ένα σκάνδαλο διαρκείας για το οποίο οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Το να αποφασίζει η σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ να ολοκληρώσει τη Συμφωνία – Σκάνδαλο της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, είναι επιλογή της. Όπως και δικαίωμα ορισμένων είναι το να ταυτίσουν το όνομά τους με διαδικασίες που οι ίδιοι μερικούς μήνες πριν (και από άλλη προφανώς θέση) χαρακτήριζαν μνημείο αδιαφάνειας και διαπλοκής. Το να επιχειρούν όμως να μας πείσουν ότι αυτό γίνεται για την εξοικονόμηση πόρων, μάλλον τους εκθέτει περισσότερο...

Σε κάθε πάντως περίπτωση, ο ‘’υπερβάλλων αυτός ζήλος τους’’, δεν μπορεί να οδηγήσει σε παράκαμψη διαδικασιών που προβλέπονται απ’ το νόμο ή ακόμα και από διαδικασίες που οι ίδιοι με αποφάσεις τους προσδιόρισαν το προηγούμενο διάστημα, έστω και αν λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι….

 Ο Αν. Υπουργός, μας ανακοίνωσε πριν δέκα περίπου μήνες την απόφασή του, για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ στο κτίριο ΚΕΡΑΝΗΣ.

 Μετά την έντονη αντίδρασή μας και την αδυναμία του (όπως ο ίδιος μας είπε) να απαντήσει σε ερωτήματα που θέσαμε, το υπουργείο προχώρησε στη συγκρότηση ομάδας εργασίας για τη μεταστέγαση υπηρεσιών του ΥΠΟΙΚ. Στην επιτροπή, τη σύνθεση της οποίας αποφάσισε ο ίδιος ο αναπληρωτής, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!  συμμετείχαν, εκτός του εκπροσώπου του και εκπροσώπων των εργαζομένων, υπηρεσιακά στελέχη και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του υπουργείου.

 Μετά από 4 συνεδριάσεις και την πραγματοποίηση σχετικής ψηφοφορίας, η επιτροπή αποφάσισε την ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΕΡΑΝΗΣ.

 Ο Αναπληρωτής Υπουργός αγνοεί επιδεικτικά την απόφαση της (δικής του) επιτροπής για το κτίριο και σπεύδει μέσα στο Δεκαπενταύγουστο να ξεκινήσει διαδικασίες μεταφοράς υπηρεσιών.

 Εκπρόσωπος του Αναπληρωτή Υπουργού, που διατηρεί ακόμα την ιδιότητα του συνδικαλιστή (εκπροσωπεί δηλ. ταυτόχρονα και τον υπουργό και τους εργαζόμενους!!!!), ανέλαβε το ρόλο άσκησης ασφυκτικών πιέσεων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να ‘’τρέξουν’’ τις διαδικασίες, ώστε να υπάρξει άμεση μεταστέγαση κάποιας υπηρεσίας (είναι προφανές πλέον ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιοι θα μεταφερθούν, αρκεί να μπει κάποιος στο κτίριο, τουλάχιστον σε πρώτη φάση).

 Οι υπηρεσίες για τις οποίες προγραμματίζεται (σε πρώτη φάση) η μετακίνησή τους, δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στις οποίες επανειλημμένα αναφερόταν ο Αναπληρωτής Υπουργός και των οποίων τα ενοίκια άθροιζε, προκειμένου να μας πείσει για την εξοικονόμηση πόρων.

 Τα κτίρια στα οποία στεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες που προγραμματίζεται να μετακινηθούν, θα παραμείνουν μισθωμένα απ’ το δημόσιο και τα ενοίκια θα συνεχίσουν να καταβάλλονται…

Απαντήσεις σε όλα τα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν από τα παραπάνω, μας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας σε συναντήσεις που είχαμε μαζί του. Αφού πρώτα αυτοχαρακτηρίστηκε ως ‘’διακοσμητικός’’, ως παράγοντας δηλαδή που δεν έχει καμιά αρμοδιότητα και δεν περνάει ο λόγος του, μας είπε, μεταξύ άλλων εξίσου σημαντικών:

 “Δεχόμαστε καθημερινά πιέσεις απ’ την ιδιοκτήτρια εταιρεία, η οποία “απαιτεί να πάρει τα χρήματά της” και η οποία εκπροσωπείται μάλιστα από υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος προηγούμενων κυβερνήσεων (χρήματα τα οποία ανέρχονται προφανώς σε αρκετά εκατομμύρια, αφού μέχρι σήμερα δεν καταβάλλεται κανένα ενοίκιο για το Κεράνης, παρά τα όσα δημόσια ισχυρίζεται ο αρμόδιος Αναπληρωτής). Προκύπτει δηλαδή η ανάγκη άμεσης μεταφοράς κάποιων, προκειμένου να δικαιολογηθεί η εκταμίευση προς την εταιρεία.

 Μας είπε επίσης: “Μην απευθύνεστε σε εμένα. Την “πρεμούρα” για το Κεράνης την έχει ο Αναπληρωτής. Σε αυτόν να πάτε..” , προσπαθώντας προφανώς να αποποιηθεί των ευθυνών του.

Και το καλύτερο για το τέλος… Μετά την πίεση που του ασκήθηκε για το γεγονός ότι δεν τήρησε τη δέσμευσή του ότι δεν θα γίνει καμιά ενέργεια μέσα στον Αύγουστο, ιδιαίτερα μετά την αρνητική απόφαση της επιτροπής, δέσμευση την οποία φυσικά δεν τήρησε, ο κ. Γενικός μας είπε: “Πως ζητάτε από εμένα να είμαι συνεπής με όσα έχω πει, όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας έκανε ΝΑΙ το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού;;;”

Οι προσπάθειές μας να τον πείσουμε ότι δεν μπορεί να λέει τα παραπάνω, ως πολιτικό πρόσωπο και παρόλα αυτά να παραμένει στη θέση του, απέβησαν προφανώς άκαρπες…

Αγαπητοί συνάδελφοι…. Απ’ τα παραπάνω προκύπτει με σαφήνεια ότι στόχος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ σε καμιά περίπτωση δεν είναι η εξοικονόμηση πόρων για το Δημόσιο. Η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ – ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ να ολοκληρώσει τη συμφωνία – σκάνδαλο της προηγούμενης κυβέρνησης και προσπαθεί να το κάνει με κάθε τρόπο, αγνοώντας ακόμα και τις εισαγγελικές αρχές που έχουν ασκήσει ποινικές διώξεις για το περιεχόμενο της σύμβασης πώλησης και τις αρνητικές επιπτώσεις που αυτή έχει για το Δημόσιο.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις για την καταλληλότητα του κτιρίου, τόσο όσον αφορά την προσβασιμότητα σε αυτό, όσο και τον τρόπο με τον οποίο ‘’διευθετήθηκαν’’ σοβαρά ζητήματα που σχετίζονται με τις μελέτες του κτιρίου και αφορούσαν ‘’λάθη’’ και αδυναμίες συμμόρφωσης με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Σε κάθε πάντως περίπτωση, η επιμονή αυτή της πολιτικής ηγεσίας, θα σταθεί αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια πολλές πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης. Πτυχές που σίγουρα δεν θα κάνουν περήφανους όσους σήμερα πρωτοστατούν στο ξέπλυμα ενός τεράστιου και διαχρονικού σκανδάλου.

                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                        Ο Γεν.Γραμματέας
Μέρκος Δημήτριος                                                                              Γεωργιόπουλος Διονύσιος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Δήλωση του Γ.Γ Δημόσιας Περιουσίας, Νικόλαου Ματζάκου

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Με αφορμή το περιεχόμενο σημερινής ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Αττικής και Κυκλάδων, δηλώνω κατηγορηματικά ότι:
1. Τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση διαστρεβλώνουν πλήρως την πραγματικότητα και δεν ανταποκρίνονται σε όσα ανέφερα και εξήγησα, σε έναν καλόπιστο διάλογο.
2. Ειδικά τα αναγραφόμενα σε δηλώσεις μου για τον Πρωθυπουργό, είναι ψευδή και ανυπόστατα. Γνωρίζουν όλοι την μακροχρόνια στήριξη και συστράτευσή μου, ειδικά στα θέματα προάσπισης και ανάδειξης της Δημόσιας Περιουσίας.
3. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, λειτουργεί ενιαία και με βάση συγκεκριμένες πολιτικές. Η εξοικονόμηση δαπανών για το Δημόσιο, η προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και η διαφανής αξιοποίησή της είναι σαφές ότι ενοχλούν. Δηλώνω με σαφήνεια ότι το επόμενο διάστημα, θα ενοχληθούν περισσότερο.

Νικόλαος Ματζάκος
Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αθήνα, 7.9.2016

Αρ.πρωτ.:559

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(Με αφορμή τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ)

Η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να τοποθετηθεί δημόσια επί ενός Ενημερωτικού Σημειώματος του Συλλόγου μας προς τους εργαζόμενους (το οποίο και επισυνάπτουμε), έχει σίγουρα ενδιαφέρον.

Δεν πρόκειται όμως να σταθούμε στην αποτυχημένη προσπάθεια της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ να διαψεύσει, όσα με σαφήνεια διατυπώθηκαν παρουσία του προεδρείου του Συλλόγου μας. Κρατάμε μόνο την ξεκάθαρη παραδοχή τους ότι, επί τόσο σοβαρών ζητημάτων, μπορεί η πολιτική ηγεσία να λέει διαφορετικά πράγματα σε κλειστές συναντήσεις (στο όνομα ενός καλόπιστου, όπως αναφέρεται, διαλόγου) και διαφορετικά δημοσίως.

Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι, ενώ η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ αναφέρεται στο ενημερωτικό μας σημείωμα, δεν λέει τίποτα για την ταμπακιέρα. Σιωπά στο γεγονός ότι της χρεώνουμε επιλογές που ‘’ξεπλένουν’’ ένα τεράστιο και διαχρονικό οικονομικό σκάνδαλο, σιωπά στο ότι ακολουθεί αδιαφανείς και περίεργες διαδικασίες, σιωπά στο ότι αγνοεί επιδεικτικά εν εξελίξει εισαγγελικές έρευνες για την υπόθεση, σιωπά στο γεγονός ότι με τις επιλογές της το δημόσιο θα υποστεί μια τεράστια οικονομική ζημιά κλπ..

Η απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ, είναι εμφανές ότι διακατέχεται απ’ την αγωνία να ‘’μαζέψει’’ ό,τι μπορεί. Για την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ, τα όσα σοβαρότατα της καταλογίζονται είναι μάλλον άνευ σημασίας μπροστά στην αγωνία διατήρησης των θέσεων που κατέχουν.

Και κλείνοντας...

Ως εργαζόμενοι ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε απέναντι σε φαινόμενα ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Το γεγονός ότι η ηγεσία του ΥΠΟΙΚ στο κλείσιμο της ανακοίνωσης της μας ανάγει σε εχθρούς της, μάλλον αποδεικνύει την πλευρά στην οποία βρίσκεται αυτή σήμερα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο                              Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μέρκος Δημήτριος                                          Γεωργιόπουλος Διονύσιος

Πηγή : https://diktiodelta.org/2016/09/11/%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%cf%8c%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%ce%ba/