Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ανακοινώσεις

announcements

Ακυρώνεται το "East Med. Yacht Show" 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 στο λιμάνι του Πόρου.

eastmedyachtshowporos1H Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και ο Δήμος Πόρου, ως και η Οργανωτική Επιτροπή της EAST MED YACHT SHOW 2020, ανακοινώνουν, μετά τη διαπίστωση νέων κρουσμάτων της πανδημίας του Κορωναϊού COVID-19, τη μη πραγματοποίηση της άνω Έκθεσης Επαγγελματικών Πλοίων  Αναψυχής στο  λιμάνι  του Πόρου, στις 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020, και τη μεταφορά της διεξαγωγής της για τον μήνα Μάϊο 2021, ευχόμενοι μέχρι τότε απόλυτη Υγεία σε όλους!

The Hellenic Professional Yacht Owners Association (EPEST) and the Municipality of Poros, as well as the  Organizing Committee of EAST MED YACHT SHOW 2020, announce, after the new incidents’ detection of the COVID-19 pandemic, that the above Professional Yachts Show will not take place at Poros’ port on 18 to 20 September 2020, but it will be deferred to May 2021, wishing everybody till then to stay in very good Health!

Τα νέα θετικά τεστ δεν εγκυμονούν κίνδυνο νόσησης ή μετάδοσης του Covid-19!

Συνέντευξη του καθηγητή Giuseppe Remuzzi στον δημοσιογράφο Marco Imarisio.

Η καθημερινή αναφορά των θετικών «κρουσμάτων» από τα ΜΜΕ έχει μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσει τον κόσμο, αφού στην παρούσα φάση δεν εγκυμονούν κανένα πραγματικό κίνδυνο μετάδοσης ή κλινικής νόσησης!

Πολύ διαφωτιστική συνέντευξη του δημοσιογράφου Marco Imarisio με τον  καθηγητή  Giuseppe Remuzzi, διευθυντή του Ινστιτούτου Φαρμακολογικής Έρευνας Mario Negri στο Μιλάνο, που εξειδικεύεται στην έρευνα, την εκπαίδευση και την ενημέρωση σχετικά με τις βιοϊατρικές επιστήμες.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε προ ημερών στην ιστορική και πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Μιλάνου, Corriere della Sera.

Περισσότερα...

Το EAST MED YACHT SHOW του 2020 στις 18 Σεπτεμβρίου στον Πόρο.

eastmedyachtshowporosH Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και ο Δήμος Πόρου, μετά τη σημερινή συνάντησή τους, που έγινε στο Δημαρχείο Πόρου, υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για τη διοργάνωση της Έκθεσης Επαγγελματικών Πλοίων Αναψυχής “East Med Yacht Show”, για τα επόμενα τρία έτη (2021, 2022 και 2023), στο λιμάνι του Πόρου, ενώ για το τρέχον έτος, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 18 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020, για την προώθηση, τόνωση και ανάπτυξη του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού, ως ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την ελληνική οικονομία, με τα νέα δεδομένα της πανδημίας του κορωναϊού COVID 19.

Το ασφαλές ναυτικό ραντεβού της χρονιάς !

naftikosaloni1Η έκθεση Ναυτικό Σαλόνι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί με για ακόμα μια χρονιά τους λάτρεις της θάλασσας, του σκάφους, του θαλάσσιου εξοπλισμού και των θαλάσσιων χόμπι και σπορ, από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020, στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εκθετών, επισκεπτών και του προσωπικού της.

Το Ναυτικό Σαλόνι αποτελεί την πιο καταξιωμένη, έκθεση για το σκάφος και τη θάλασσά, καθώς είναι το βασικό σημείο συνάντησης όλης της αγοράς. Κάθε χρόνο στην έκθεση παρουσιάζονται όλες οι νέες προτάσεις για το σκάφος, τις μηχανές και τα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για το πιστό κοινό της έκθεσης.

Περισσότερα...

Πρώτη εμφάνιση του νέου φουσκωτού σκάφους του Λιμενικού Σώματος.

Δοκιμαστικό πλου για το ένα από τα 10 “υπερόπλα” του Λιμενικού Σώματος, το υπερσύγχρονο φουσκωτό σκάφος RAFNAR 1100 Cabin Bulletproof.

fouskoto.limenikouΠλήρως εξοπλισμένο με αλεξίσφαιρη προστασία, ηλεκτρονικά συστήματα τεχνολογίας και δίδυμο Merc450R. Στα 5BF με 50 κόμβους, 8 pax crew και 900 lt. καύσιμα με αξιοσημείωτη άνεση και ασφάλεια!

Τα 10 ταχύπλοα σκάφη Rafnar 1100 Cabin Bulletproof  υπενθυμίζουμε είναι δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ), μετά από πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού,  μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «Συν-Ένωσις», προς το Λιμενικό Σώμα για την ουσιαστική ενίσχυση των περιπολιών του, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της κυβέρνησης για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των θαλασσίων συνόρων της χώρας.

Περισσότερα...