Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Κοπή δέντρων στο δάσος του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Το «πράσινο φως» για κοπή δέντρων και ουσιαστικά παράνομη οικοπεδοποίηση του «Αστέρα Βουλιαγμένης», ο οποίος είναι επίσημα Δημόσιο Δάσος βάσει της από 24/6/2015, Δήλωσης Ιδιοκτησίας, της Δ/νσης Δασών Πειραιά, έδωσε η Υπουργός Πολιτισμού, κατά παράβαση της αυστηρότατης Δασικής Νομοθεσίας.

Η έγκριση αυτή δόθηκε την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα, για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα κατά εμπλεκόμενων προσώπων στην εν λόγω υπόθεση, κατόπιν νέας μηνυτήριας αναφοράς της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ).

Η πολυσυζητημένη αυτή «επένδυση», όχι μόνον απέβη εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος λόγω του εξευτελιστικού τιμήματος με το οποίο πουλήθηκε ο Αστέρας αλλά και γιατί, με τη μέθοδο της οριστικής αγοραπωλησίας, η έκταση απωλέσθηκε για πάντα, ενώ αν ακολουθείτο η νομικά επιτρεπόμενη διαδικασία της παραχώρησης, που θα απέφερε το ίδιο χρηματικό ποσό, θα μπορούσε, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να επιστραφεί και πάλι στο κράτος.

Για επικοινωνία: Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Κιν. 6931850885, Site: ixnilatis.org
facebook: https://www.facebook.com/oke.parembasi