Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ταξιδεύοντας Υπεύθυνα Απ'ευθείας προς και από τα Χανιά με το Υπερσύγχρονο ΕΓ/ΟΓ "ΕΛΥΡΟΣ"

elyrospireasΤο πολυτελές ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ”, της ΑΝΕΚ LINES,  επιστρέφει στα Κρητικά λιμάνια και από την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ταξιδεύει, με απευθείας δρομολόγια, στη γραμμή από και προς τα Χανιά. Το πλήρωμα του σύγχρονου πλοίου της ANEK LINES, είναι έτοιμο να υποδεχτεί με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα όλους τους επιβάτες, ακολουθώντας πάντα όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας ενάντια στην εξάπλωση της νόσου COVID-19, όπως αυτά αποτυπώνονται από τις Αρμόδιες Αρχές.

Το ΕΓ/ΟΓ“ΕΛΥΡΟΣ, από αύριο (3/6), θα αναχωρεί καθημερινά από Πειραιά στις 21.00 και από Χανιά στις 22.00.

cabinelyrosΤο βραβευμένο από τα ShipPax Award, πολυτελές ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» ανήκει στην πρώτη γραμμή επιβατηγών πλοίων που πλέουν στις Ελληνικές θάλασσες. Για την μετασκευή του πλοίου η ΑΝΕΚ επένδυσε στα πιο σύγχρονα υλικά, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ παράλληλα πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα (SOLAS) για ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

cafebarelyrosΤο  ΕΓ/ΟΓ «ΕΛΥΡΟΣ» διαθέτει, εντυπωσιακούς κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι ξεπερνούν τα 6.000 m2,, διακριτική πολυτέλεια & υπηρεσίες υψηλού επιπέδου,  που σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της ANEK LINES, εξασφαλίζουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Στα πρότυπα της Αρχαίας  Ελύρου - της σημαντικότερης πόλης-κράτους της νοτιοδυτικής Κρήτης, που κατά τους ιστορικούς χρόνους προσπόριζε αυτάρκεια, πλούτο και ποιότητα ζωής στους κατοίκους της - το «ΕΛΥΡΟΣ» υπόσχεται άνετα και αξέχαστα ταξίδια στους επιβάτες του σύμφωνα πάντα, με τις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη.
 
luxcabinelyrosΗ ΑΝΕΚ, πέρα από τα όμορφα ταξίδια, παρέχει μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr) .
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr,  ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

kathismataelyrosΤα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την BLUE STAR FERRIES.

Η ΑΝΕΚ LINES, με την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και πάντα με σεβασμό στη Δημόσια Υγεία και ευθύνη απέναντι στο επιβατηγό κοινό, σας κλείνει «Ραντεβού στο πλοίο», σας κλείνει Ραντεβού στο “ΕΛΥΡΟΣ” και σας ταξιδεύει υπεύθυνα στα κοσμοπολίτικα Χανιά.