Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Επιστρέφει η μεγαλύτερη Θαλασσινή Έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show 2022

10 - 13 Μαρτίου 2022, MEC Παιανίας.

boatandfishing22Ο κορυφαίος θεσμός της Θάλασσας, η Θαλασσινή έκθεση με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα επιστρέφει ανανεωμένος σε νέο, μεγαλύτερο χώρο στο MEC Παιανίας. Με περισσότερους εκθέτες και εκδηλώσεις, με περισσότερες ημέρες τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα!

Αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών με +300 εκθέτες!

Πέντε μήνες απομένουν και ήδη το 75% του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί. Δεδομένου ότι το νέο εκθεσιακό (MEC Παιανίας) είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο, μαρτυρά ότι η Boat & Fishing Show 2022 θα σπάσει νέο ρεκόρ συμμετοχής εκθετών σε όλους τους κλάδους της Θάλασσας!

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Μεγάλο ενδιαφέρον καταγράφεται από εκθέτες, κατασκευαστές και εισαγωγείς σκαφών αναψυχής όπου επέλεξαν την Boat & Fishing Show για να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα. Πολλά από αυτά θα παρουσιαστούν στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά.
 
Ήδη οι αιτήσεις ενδιαφέροντος ξεπερνούν κάθε προσδοκία, με μεγάλη αύξηση στον αριθμό σκαφών σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και αντίστοιχη αύξηση σε ηλεκτρονικά, ναυτιλιακά και watersports! Το ίδιο επιτυχημένη αναμένεται και η συμμετοχή των εκθετών αλιείας και ψαροτούφεκου, καθώς και το τμήμα Θαλάσσιου Τουρισμού στην έκθεση Sea & Tourism Expo.

Θα προβληθούν εταιρείες όπου δραστηριοποιούνται στα Ενοικιαζόμενα Σκάφη, Σχολές Υποψήφιων Χειριστών Ταχύπλοου, Σχολές Αυτόνομης Κατάδυσης και Watersports, Μαρίνες και Καταλύματα δικαιολογώντας απόλυτα το τίτλο της μεγαλύτερης και πιο ολοκληρωμένης Θαλασσινής έκθεσης.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή σαν εκθέτης!

Η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος σας εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από εμάς. Παρακαλώ κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ εδώ : https://www.boatfishingshow.gr/wp-content/themes/boatfisfingshow/files/aithsh_endiaferontos_BFShow_2022.pdf συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα επιθυμητά τετραγωνικά μέτρα και στείλτε τη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ:

- Είναι η έκθεση που αφορά τους λάτρεις του σκάφους, των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος και της αυτόνομης κατάδυσης, αλλά και επαγγελματίες - εμπορικούς επισκέπτες.

- Πλαισιώνεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων αλλά και ημερίδων που αφορούν τη θαλάσσια επιχειρηματικότητα, τη ναυτοσύνη και το ψάρεμα.
 
- Τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, και άλλων φορέων Τουρισμού που θα ανακοινώσουμε σύντομα (το 2019 οι δύο εκθέσεις τελούσαν υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΜΕΞ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών και του Δήμου Αμαρουσίου)
 
- Αποτελεί τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση με θέμα τη Θάλασσα από το 2011, με ΕΠΙΠΛΕΟΝ χώρο άνω των 4.000 τμ.

Η BFShow αποτελεί εδώ και 9 χρόνια τη θαλασσινή έκθεση με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και την υψηλότερη επισκεψιμότητα!
Η τελευταία διοργάνωση έφτασε τους 35.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τη θάλασσα, και φυσικά να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ - Boat & Fishing Show διοργανώνεται για 7η φορά από την εταιρία Pelagic Expo, μαζί με την έκθεση ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - Sea & Tourism Expo.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, του  ΕΟΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, ΕΟΥΔΑ καθώς και του Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Προηγούμενα Newsletter - Χρήσιμα link:

Η έκθεση ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ κατέρριψε κάθε ρεκόρ!
https://www.boatfishing.gr/i-ekthesi-skafos-psarema-boat-amp-fishing-show-2019-katerripse-kathe-rekor/

Δείτε ποιοι συμμετείχαν στην ΣΚΑΦΟΣ ΨΑΡΕΜΑ
https://www.boatfishingshow.gr/categories/ekthetes-2020/

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ NEWSLETTER
https://mailchi.mp/boatfishing.gr/aitisi-ekdilosis-endiaferontos-2022