Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ATHENS FLYING WEEK 2022

maxitiko3Η Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, γιορτάζει 10 χρόνια και επιστρέφει πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου!!!

Κλείστε ΤΩΡΑ ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας μέσω της https://www.viva.gr/ και της https://www.athensflyingweek.gr/!

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί 10 χρόνια Athens Flying Week και να απολαύσουμε ένα μοναδικό αεροπορικό σόου με καθηλωτικές συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό!!!

Ετοιμαστείτε!!! Στον ουρανό αλλά και την πίστα της Τανάγρας, ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, έρχονται τα καθηλωτικά F-15 της Σαουδικής Αραβίας με τον επετειακό διάκοσμο που θα σας συναρπάσουν με τη δύναμη και τον εκκωφαντικό ήχο των κινητήρων τους!!!

Ακόμη, το αεροσκάφος που αποτέλεσε την έμπνευση για τη νέα ταινία Top Gun, το F-18 Hornet Display, με τα χρώματα της ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας θα σας μεταφέρει το… πάθος για ταχύτητα!!!

maxitiko4Από την επετειακή Athens Flying Week δεν θα μπορούσε να λείπει το άκρως εντυπωσιακό Rafale Solo Display της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, σε μία μοναδική επίδειξη των πτητικών του ικανοτήτων!!!

Φυσικά, οι συμμετοχές της 10ης Athens Flying Week δεν σταματούν εδώ! Μη χάσετε τα «Γεράκια της Ιορδανίας»!!! Το ακροβατικό σμήνος που έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο καλύτερης αεροπορικής επίδειξης από ξένη ομάδα στο Royal International Air Tattoo της Αγγλίας!!! Έρχονται στην Τανάγρα και υπόσχονται να σας εντυπωσιάσουν με μοναδικούς ελιγμούς που αψηφούν τη βαρύτητα!!!

Και αν σας αρέσουν τα ακροβατικά σμήνη, με επτά αεροσκάφη στον αέρα, οι Πολωνοί Orlik θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!!! Ετοιμαστείτε για μανούβρες που κόβουν την ανάσα, εκτελεσμένες με χειρουργική ακρίβεια!!!

maxitiko9Από τη 10η Athens Flying Week δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Flying Bulls με το ακροβατικό ελικόπτερο Βο 105!!! Όσοι δεν έχετε δει ελικόπτερο να εκτελεί ακροβατικούς ελιγμούς, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας… Τις συμμετοχές από το εξωτερικό, συμπληρώνουν -προς το παρόν- ο Ιταλός πρωταθλητής και αγαπημένος του ελληνικού κοινού Luca Bertossio με το μοναδικό ακροβατικό Glider, αλλά και ο Luca Salvadori με το υπέροχο μονοκινητήριο «Silver Chicken»!!!

Το μεγαλύτερο ελληνικό Air Show φιλοξενεί και το σύνολο των αεροπορικών μέσων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!!! Ελάτε στην Τανάγρα και δείτε από κοντά τα νέα ελληνικά Rafale, το F-16 Ζευς και το Τ-6 Δαίδαλος της Πολεμικής Αεροπορίας που κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση, τα εντυπωσιακά F-4 Phantom να πραγματοποιούν εικονική προσβολή του αεροδρομίου, μια πραγματική αερομαχία ανάμεσα σε F-16 και Mirage 2000-5, το ιπτάμενο ραντάρ ΕΜΒ-145, αλλά και το θρυλικό Spitfire που κέρδισε και πάλι τη θέση του στους ελληνικούς ουρανούς!!!

maxitiko6aΟι συμμετοχές όμως δεν σταματούν εδώ!!! Το ΑΗ-64 Apache της Αεροπορίας Στρατού θα σας δείξει τις μοναδικές πτητικές του δυνατότητες, ενώ θα παρακολουθήσετε, μπροστά στα μάτια σας, μία πραγματική αποστολή έρευνας και διάσωσης σε περιβάλλον μάχης με τη συμμετοχή των Ειδικών Δυνάμεων υπό την κάλυψη ελικοπτέρων του Στρατού Ξηράς!!! Φυσικά, από τη 10η Athens Flying Week δεν λείπουν και τα πτητικά μέσα του Πολεμικού Ναυτικού, τα ελικόπτερα ΑΒ-212 και S-70 Aegean Hawk!!!

Μαζί με τα ελληνικά και ξένα αεροσκάφη, θα απολαύσετε και το Airbus 320 NEO της Aegean σε μοναδικούς σχηματισμούς πάνω από το αεροδρόμιο της Τανάγρας!!!

Δείτε πως διαμορφώνεται μέχρι στιγμής το πρόγραμμα για το Σάββατο 17 καιτην Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και μείνετε συντονισμένοι, ακολουθούν εκπλήξεις και νέες -εντυπωσιακές- συμμετοχές!!!

Κεφάλι ψηλά… και νιώστε τη μαγεία!

Εξασφαλίστε ΕΓΚΑΙΡΩΣ το εισιτήριό σας μέσω της viva.gr και του επίσημου
δικτύου μεταπωλητών της!

Μπείτε στο https://www.viva.gr/και κλείστε ΤΩΡΑ το εισιτήριο που θα σας… απογειώσει!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ATHENS FLYING WEEK 2022 ανά ημέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής, έχει ως ακολούθως :

programma179programma18.9

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα μπορεί να υποστεί αλλαγές λόγω μη διαθεσιμότητας κάποιου συμμετέχοντος, δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων λειτουργικών παραγόντων.

Σημείωση : Το "Rib and Sea" είναι ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας της φετινής εκδήλωσης και ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος θα είναι παρών και τις δύο ημέρες στο αεροδρόμιο της Τανάγρας.