Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στην Athens Flying Week το βραβείο Marketing Award του European Airshow Council 2023

vravefsiΗ ομάδα της Athens Flying Week βραβεύτηκε με το Marketing Award κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου European Airshow Council που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week, κ. Παναγιώτης Ποδηματάς.

Η βράβευση ήρθε ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς για την επικοινωνιακή προώθηση της Athens Flying Week στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, καθώς η διεθνής φήμη που έχει αποκτήσει το Airshow και η επικοινωνία του σε κάθε γωνιά του κόσμου έφερε μεγάλο αριθμό ξένων επισκεπτών ενισχύοντας το τουριστικό προϊόν και τις επιδόσεις της χώρας για το 2022.

Η Athens Flying Week, εκφράζει την ικανοποίηση της και δεσμεύεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της για τη διοργάνωση ακόμη πιο εντυπωσιακών Airshows, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση που εδώ και δέκα χρόνια έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές και φίλοι της αεροπορικής κουλτούρας.  

a.f.w.awardΙδιαίτερη τιμή και χαρά για τη χώρα και την Athens Flying Week για το γεγονός ότι ο Δρ. Μανώλης Καραχάλιος, ιδρυτικό μέλος και Flight Display Director της Athens Flying Week εξελέγη Πρόεδρος του European Airshow Council. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στη μεγάλη αεροπορική οικογένεια της Ευρώπης.

Εφαρμόζοντας πάντοτε τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και με εντυπωσιακές συμμετοχές από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τις καλύτερες αεροπορίες του κόσμου, η Athens Flying Week αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του θεματικού τουρισμού στη χώρα μας και ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή Airshow με πιστούς θεατές που έρχονται στην Ελλάδα από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η αναγνώριση των προσπαθειών μας από το European Airshow Council αποτελεί όχι μόνο επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά όλων αυτών των ετών αλλά και υπόσχεση πως η Athens Flying Week θα επιστρέφει κάθε χρόνο μεγαλύτερη και πιο δυνατή, προσφέροντας σε όλους εσάς, θέαμα, συγκινήσεις και μοναδικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

a.f.w.orlikΣας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνουμε έτοιμοι να σας προσφέρουμε και φέτος ένα μοναδικό Airshow στην 11η Athens Flying Week, 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας!

Η μεγάλη τιμητική διάκριση δεν θα μπορούσε να έρθει χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των συνεργατών και των χορηγών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τα υπόλοιπα Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά πρωτίστως την 114 Πτέρυγα Μάχης της Τανάγρας.

a.f.w.daedalusΜεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της Athens Flying Week έχει ο συνδιοργανωτής μας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Περιφερειάρχης, κ. Φάνης Σπανός.

Θα θέλαμε ακόμη, να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, την Aegean, την ΕΑΒ, τη Lockheed Martin, τη Rafale International και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τη διοργάνωση της Athens Flying Week ανέλαβε η Podimatas Group (Podimatas Audiovisual, PPDA, Upbeat).