Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Franchise κατάστημα Σώρρα και στη Σκάλα Λακωνίας!

Κάτι ανάλογο άνοιξε και στη Σκάλα Λακωνίας. Ελάτε να σας εξυπηρετήσουμε! Λες και δεν είχαμε άλλη σκοτούρα, μετά από την υπογραφή και του τρίτου μνημονίου, να' σου και οι αγανακτισμένες φωνές από όλη την Ελλάδα για την ανησυχητική εξάπλωση της... Σωρραίας πανούκλας. Πρόσφατη αγανακτισμένη φωνή από τη Σκάλα Λακωνίας όπου ξεφύτρωσε άλλο ένα μαγαζί του πατρινού απατεώνα και έγινε η αιτία να τσακωθούν ζευγάρια και να χαλάσουν οικογένειες! Αφελείς νεοέλληνες τρέχουν αλαφιασμένοι στα μαγαζιά του Ψώρρα, ορκίζονται στον όρκο του... ιερού πολεμιστή, πίνουν το μαγικό νερό του νέου... Καματερού, καταθέτουν τον οβολό τους στην υγειά του πατρινού απατεώνα και λησμονούν συζύγους, παιδιά και υποχρεώσεις! Κάποιοι τους έχουν πείσει, προφανώς, ότι η "Ελλήνων Συνέλευσις" θα τους απαλλάξει από τους προδότες πολιτικούς και τα μνημόνια και θα τους εξασφαλίσει ένα άνετο, από οικονομικής απόψεως, μέλλον!

Και οι εισαγγελείς, οι πολιτειακοί παράγοντες, οι ψυχίατροι και οι αστυνομικοί παρακολουθούν ατάραχοι χωρίς να επεμβαίνουν, επιτρέποντας στο λαμόγιο και τα "σκυλλάκια" του να αλωνίζουν ανενόχλητοι, να μαζεύουν συνδρομές, να ορκίζουν αφελείς σε αιώνια πίστη στον "ιερό πολεμιστή" και να απειλούν όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους!

Πού θα πάει όμως αυτό; Ως πότε η πολύπαθη ελληνική κοινωνία θα άγεται και θα φέρεται από τέτοιου είδους λαμόγια; Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας σοβαρά με τον κοντοστούπη πατρινό καρνάβαλο και την συμμορία του; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ύποπτη σιωπή των Πολιτειακών και Εισαγγελικών Αρχών; Ποιον εξυπηρετεί η διαιώνιση αυτής της τραγελαφικής κατάστασης; Ποιος πληρώνει τα έξοδα αυτής της απίστευτης "προεκλογικής" εκστρατείας με τα δεκάδες γραφεία σε όλη την Ελλάδα;

Κύριοι κύριοι της Κυβέρνησης, εισαγγελικοί λειτουργοί, αστυνομικοί και ψυχίατροι κάνετε επιτέλους το καθήκον σας προτού να είναι πολύ αργά. Κλείστε αυτό το λαμόγιο στη φυλακή ή σε κάποιο ψυχιατρείο. Η ελληνική κοινωνία είναι ευάλωτη αυτή την εποχή και δεν αντέχει άλλη διάσπαση, άλλη ταλαιπωρία.

Ιωσήφ Παπαδόπουλος