Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Σκέφτομαι σοβαρά να ενταχθώ στον Ρουβίκωνα.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

kariolaΣτο αγαπητό μου Makpress διάβασα τούτο το άρθρο-είδηση-σκουπίδι περί διχαστικού σταυρού γραμμένο από ένα σκουπιδοφάγο που πληρώνω και εγώ από την τσέπη μου γαμώ το: «Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης.

Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 36 άτομα οι οποίοι παραπέμπονται με την αυτόφωρη διαδικασία. Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια.

Μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι κατηγορούμενοι αφήνονται σταδιακά ελεύθεροι. Από μεριάς της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Όπως έχει ήδη μεταδώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 36 (35 Έλληνες και ένας Αλβανός) σήμερα Κυριακή τα χαράματα, τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό που κατασκευάσθηκε στη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση. Για τις εργασίες χρησιμοποίησαν και δυο γερανοφόρα οχήματα τα οποία και κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν όμως στους ιδιοκτήτες τους ως μεσεγγυούχοι.

Το θέμα είχε απασχολήσει και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο την πόλη όπου και πάλι , παραβαίνοντας τους όποιους κανόνες είχαν τοποθετήσει με κίνητρα μίσους έναν σταυρό που θα έπρεπε να συμβολίζει την αγάπη και πιθανώς οι ίδιοι όταν είδαν ότι δεν υπάρχουν οι αντιδράσεις που περίμεναν γκρέμισαν το σταυρό για να προκαλέσουν νέο μίσος.

Πηγή: ΕΡΤ Β. Αιγαίου»

Και ΕΡΤ Β. Αιγαίου να ‘ούμ. Φαντάζομαι ότι υπάρχει και ΕΡΤ Ν. Αιγαίου που θα μας γράφει άρθρα για τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων αερίου με την Τουρκία, όπως επιβάλλει το savoir vivre του δικαίου του διεθνούς τουρλοκωλισμού.

Αυτοί, λοιπόν, που θέλουν να δείξουν ότι σε τούτο τον τόπο επικρατεί γαμώ το κέρατό μου γαμώ η ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, ότι ο λαός αυτός, με εξαίρεση τα τσόλια της πρώτης με φόρα αριστεράς του κερατά, έχει γαλουχηθεί με ορισμένες αρχές που πηγάζουν από τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, που γουστάρουν να βλέπουν στο εθνικό σύμβολο τον σταυρό, όπως οι άλλοι θέλουν  να βλέπουν την ημισέληνο, αυτοί λοιπόν προσάγονται και ορίζεται τακτική δικάσιμος, προς θλίψη των γραικύλων που υπηρετούν στο κηφηνείο της ΕΡΤ, οι οποίο πολύ θα ήθελαν να καταδικασθούν οι προσαχθέντες με την αυτόφωρη διαδικασία δια την βεβήλωσιν του αυνανισμού που δέρνει τα ανεγκέφαλα κρανία τους.

Έγραφα προ καιρού ότι με τον νόμο περί εχθροπάθειας, ρατσισμού κ.λπ. μας ετοιμάζουν για πολυπολιτισμική κοινωνία  ήδη από το 2011. http://makpress.blogspot.com/2016/02/blog-post_447.html

Νο πρόμπλεμ. Να γίνουμε πολυπολιτισμικοί, αλλά δεν γουστάρω ρε να μου βγάζουν τα άντερα οι πιστοί που αυτομαστιγώνονται  σε κοινή θέα και ματώνουν με αλυσσίδες προς τιμήν του Αλλάχ.  Δεν γουστάρω να βλέπω ομάδες ανθρώπων να γονατίζουν και να σκύβουν πάνω στο πεζοδρόμιο ή στο οδόστρωμα για να προσευχηθούν. Ούτε γυναίκες-υποζύγια με μαντήλες. Πόσω μάλλον ν’ ακούω δίπλα μου γλώσσες παράξενες με ήχους ασυνήθιστους που τραυματίζουν την ακοή μου. Δεν το έχω συνηθίσει ρε γαμώ το. Δεν το μπορώ. Πείτε με συντηρητικό, πείτε με ό,τι θέλετε. Με ποιό δικαίωμα ολίγα τσόλια θα μου επιβάλουν να αλλάξω συνήθειες;

Καμμία από αυτές τις κουφάλες, βέβαια, δεν έδειξε στο γυαλί τί είπε ο Αιγύπτιος Σίσι. Για να τον δούμε

Αλλά ξέχασα. Αυτός  είναι δικτάτορας, είναι φασίστας, ενώ εμείς  είμαστε δημοκράτες. Του πρωκτού μεν, δημοκράτες δε.

Ασταδιάλα ρε. Και μη μου πει κανείς ότι βρίζω τα θεία κ.λπ., διότι και με εισαγγελικές βούλες μπορώ να προπαγανδίζω την πανθρησκεία, την αθρησκεία κ.λπ., άρα και να διαολοστέλνω.  
https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/nomima-ta-gkrafiti-tis-panthriskeias-stin-ellada/

Γιατί, λοιπόν, να μη γίνω Ρουβίκωνας και να με κάνουν βόλτα τα περιπολικά κατ’ εντολή του Προέδρου της Βουλής κάθε φορά που ακτιτιβίζω;  Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο τύπος είναι ο Νο 2 πολιτειακός Άρχων. Βέβαια δεν είναι ακριβώς Άρχων, είναι Αρχίδι. Άρχων είναι ο ΠτΔ Πάκης, ενώ ο Βούτσης είναι ένα Αρχίδι, δηλαδή μικρή Αρχή, για όσους γνωρίζουν την ελληνική.