Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η πατρίδα χάνεται και ημείς άδομεν.

Του Υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη.
 
Την ώρα που καταλαμβάνεται κυριολεκτικά η πατρίδα μας και αλλάζει χέρια, την ώρα που αλλάζει ο Ελληνικός πληθυσμός και γίνεται ισλαμικός, την ώρα που η Τουρκία εφαρμόζει το «Σχέδιο Οζάλ» για αναίμακτη κατάληψη της χώρας με την μετακίνηση Τούρκων (τότε δεν υπήρχαν προσφυγικές ροές) τώρα που διαλύεται η Ε. Ε και ο καθένας τραβάει τον δρόμο του ανάλογα με  τα συμφέροντα του, οι   πολιτικοί μας ασχολούνται  με  Πολάκηδες και Τζανακόπουλους αν θα είναι στην Ανακριτική Επιτροπή για την NOVARTIS ή όχι. Τι πάνε να μας κρύψουν άραγε;

Η χώρα μας θυμίζει το Βυζάντιο πριν ο Μωάμεθ ενεργήσει την τελική έφοδο στα τείχη. Τότε οι καλόγηροι  φιλονικούσαν για το πόσους αγγέλους χωράει η μύτη της καρφίτσας, ο δε Πατριάρχης πρόδιδε την Πόλη στους Οθωμανούς Τούρκους, όπως συμβαίνει και σήμερα με τα κόμματα-συμμορίες και τους προδότες βουλευτές.

Ο  Ελληνικός λαός (εκτός από τις δέκα ολιγαρχικές οικογένειες που διαμελίζουν τα ιμάτια της χώρας) βλέπει το  άμεσο μέλλον του ζοφερό και την παραμονή του στη πατρίδα προβληματική εξ αιτίας της εισβολής του «Νέου Ιμπραήμ». Αντίθετα, το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα θαρρείς και βρίσκεται σε άλλο πλανήτη,   δεν παίρνει   κρίσιμες αποφάσεις όπως:

1) Θα παραδοθούμε αμαχητί στην εισβολή του «νέου Ιμπραήμ», διότι  έτσι διατάσσουν τα διεθνή κέντρα εξουσίας, ή θα κλείσουμε άμεσα τα σύνορα και θα κηρύξουμε την χώρα σε πολεμική κατάσταση και την εφαρμογή των νόμων;

2) Όταν ουδείς σέβεται το διεθνές δίκαιο και η Ευρώπη έχει κλείσει τα σύνορα της εμείς γιατί πρέπει να σεβαστούμε τις ανθελληνικές τους συμφωνίες;

3) Όταν οι διεθνείς και Ευρωπαίοι εξουσιαστές (Γιουνγκέρ, Λαγκάρντ, Ντράγκι, Μέρκελ, Μακρόν, Σόϊμπλε, Ντάϊσεμπλουμ κ.α) ζητούν συγγνώμη γιατί μας αδίκησαν κατάφωρα, γιατί εμείς να τους πιστεύουμε και να εκτελούμε τις εντολές των και γιατί να αναμένουμε βοήθεια από τέτοιους επίβουλους και δόλιους εταίρους; (Γιατί ο νομικός κόσμος δεν υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Διεθνές Δικαστήριο για την Γενοκτονία των Ελλήνων εξ αιτίας των Μνημονίων; Οι ίδιοι οι θύτες μας είναι και μάρτυρες).

Ούτως εχόντων των πραγμάτων και επειδή η χώρα ΔΕΝ χωράει άλλους εχθρούς εντός των τειχών της, η κυβέρνηση οφείλει να  θέσει την χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκη, να κλείσει τα σύνορα «δια πυρός και σιδήρου»  για λόγους εθνικής ασφαλείας και σωτηρίας του πληθυσμού της. Η αυτοί ή εμείς.

α) Να καταστήσει την Τουρκία υπόλογη της εργαλειοποίησης των μεταναστών και υπεύθυνη των τυχόν ατυχημάτων.

β) Να ζητήσει από την Ε.Ε την δικαία κατανομή των μεταναστών σε όλες τις χώρες αναλογικά με τον πληθυσμό διαφορετικά να ανοίξει μονομερώς τα δυτικά σύνορα μας.

γ) Να ζητήσει την επιβολή αυστηρών κυρώσεων κατά της Τουρκίας και επιστροφή των μεταναστών στις χώρες αποστολής και καταγωγής των.

Στο κάτω κάτω της γραφής η Ελλάδα ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για την δημιουργία των μεταναστευτικών ροών

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών.

Πηγή : http://amphiktyon.org/