Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πρώτη εμφάνιση του Laser 6,46 στη "Boat and Fishing" 2024

gastra646Έκανε χθες το ντεμπούτο του στην έκθεση "Boat & Fishing" το νέο Laser 6.46 των Ηλία και Γιώργου Καρρά. Αν μέχρι σήμερα ο μικρός αδελφός του, το Laser 4.99, έχει κλέψει τις καρδιές των εραστών των πεντάμετρων και έχει γίνει το best seller της κατηγορίας του, είναι βέβαιο πως το 6.46 θα γίνει το πλέον περιζήτητο υβριδικό φουσκωτό της δικής του κατηγορίας. Προσωπικώς, εάν είχα την οικονομική δυνατότητα, με αυτό το σκάφος θα έκλεινα την πορεία μου στη θάλασσα. Αφήστε που θα ήταν ιδανικό για το ταξίδι που σκοπεύουμε να επιχειρήσουμε αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη. Porca miseria!

loukiΌπως ακριβώς ο μικρός του αδελφός, έτσι και το νέο δημιούργημα της Laser Marine δείχνει μεγαλύτερο του πραγματικού του μήκους. Με μεγάλο πλέον καναπέ πρύμνης, διακαή πόθο των πελατών της Laser Marine, και επιπλέον sun deck που μπορεί να εκτελέσει χρέη κρεβατιού. Aχανές πρυμιό ταμπούκι, στο οποίο θα μπορούσε άνετα να χωρέσει όλη η οικοσκευή ή να... διανυκτερεύσουν δύο άτομα. Tεράστια κονσόλα, το πλωριό τμήμα της οποίας ανοίγει και αποκαλύπτει την πολυπόθητη για τις κυρίες ναυτική τουαλέτα, και έναν μεγάλο πλωριό αποθηκευτικό χώρο ο οποίος, με τη συνδρομή κόντρα πλακέ και επιπλέον μαξιλαριών μετατρέπεται σε ένα βασιλικό κρεβάτι διαστάσεων 2,15 Χ 1,80!

Τέλος, ρεζερβουάρ 300 λίτρων στη γάστρα, 120 λίτρων νερού για τις ανάγκες των επιβαινόντων και πλήρης αποστράγγιση του deck, ακόμη και όταν το σκάφος είναι στο αγκυροβόλιο.

LASER MARINE
Ηλίας και Γιώργος Καρράς
18o χλμ. Αθηνών - Κορίνθου, Ασπρόπυργος
Facebook : craft marine - laser
Τηλ. : 210 2842 103 - 6944 725 663 - 6978 813 329