Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πήγε μακριά η βαλίτσα της υποκρισίας των μέσων μαζικής εξαπάτησης με την Κίναρο και την κυρα Ρηνιώ!

Γράφει αγανακτισμένος ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

eirini3Κροκοδείλια δάκρυα χύνουν εδώ και μερικές ημέρες "συνάδελφοι" των μέσων μαζικής εξαπάτησης εκφράζοντας την "αγωνία" τους για την τύχη της Ειρήνης Κατσοτούρχη-Θηραίου, της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου από τότε που έφυγε απ' τη ζωή ο Μικές της. Είναι μάλιστα τόση η... "αγωνία" και το "ενδιαφέρον" τους, ώστε έκλεψαν ένα δικό μου βίντεο, από μια παλαιά επίσκεψή μου στο νησάκι αυτό, και το επιδεικνύουν σαν λάφυρο που το κέρδισαν στον πόλεμό της "ενημέρωσης"!

Φροντίζουν μάλιστα, με εμπνευστή και ενορχηστρωτή τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, να σκεπάσουν τόσο το λογότυπό μου, στο επάνω δεξιό τμήμα της εικόνας, όσο και τον τίτλο της ταξιδιωτικής μου εκπομπής με αριθμούς και "συννεφάκια"! Ο ΑΝΤ1 μάλιστα, υπερβαίνοντας κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας σκεπάζει το λογότυπό μου και στη θέση του αναγράφει ότι το βίντεο αυτό το βλέπουν οι τηλεθεατές "Μόνο στον ΑΝΤ1"!!!

Ξέρετε πώς λέγεται αυτό που κάνετε κ.κ. του ΑΝΤ1 και των υπολοίπων μέσων μαζικής εξαπάτησης που τον μιμείστε; Κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής! Κλοπή της δουλειάς ενός ελεύθερου δημοσιογράφου με τον οποίον ωστόσο δεν επιθυμείτε να συνεργαστείτε γιατί δεν είναι οσφυοκάμπτης.  

eirini4Πίσω έχει όμως η αχλάδα την ουρά αγαπητοί "συνάδελφοι" δημοσιογράφοι και καναλάρχες, που σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την Κίναρο και τη μοναδική της κάτοικο. Αν έχει μείνει ένα ίχνος Δικαιοσύνης θα μπει σύντομα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Δείτε λοιπόν το αυθεντικό βίντεο για την Κίναρο με τον μοναδικό δημοσιογράφο που πήγε στο νησάκι αυτό με δικό του μεταφορικό μέσο όταν όλοι εσείς οι "δημοσιογράφοι", αλλά και οι εργοδότες σας, περί άλλων τυρβάζατε. Δείτε από πότε ένας ελεύθερος δημοσιογράφος ασχολείται με τα προβλήματα των μικρών και ξεχασμένων ακριτικών νησιών του ελληνικού αρχιπελάγους και των κατοίκων τους και μην κλέβετε τη φωνή και τη δουλειά του! Αν έχετε τα κότσια να πάτε εσείς στην Κίναρο να κάνετε ρεπορτάζ!

Πήγε μακριά αυτή η βαλίτσα, δεν νομίζετε;