Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

"True or Scam" και πράσινα άλογα με παρατσούκλι.

trueorscamΠριν από δύο περίπου εβδομάδες εμφανίστηκε στο κανάλι μου κάποιος ονόματι LANTZA LIMNI ο οποίος εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον μου με κακοήθη και συκοφαντικά σχόλια που αφορούσαν τη μέτρηση που είχα κάνει πέρυσι τον Δεκέμβρη στα ενισχυτικά καυσίμων της EFT τα οποία φέρεται να εισάγει στην Ελλάδα και να εμπορεύεται ο κ. Χάρης Μπερνίτσας.

Απάντησα αρχικώς στον κύριο αυτόν αλλά αυτός συνέχισε σε πιο έντονο ύφος, στέλνοντας ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση εκτοξεύοντας απειλές σε άψογα greeklish. Θα προσπαθήσω να διαβάσω το σχόλιό του στο βίντεο που ακολουθεί και συγχρόνως θα το εμφανίσω στην οθόνη για να αποκτήσετε προσωπική άποψη περί τίνος πρόκειται.

"Lathos an8rwpo vrikate na to peksete Goebbels k. Iosif. Sas dinw pro8esmia mexri tis 12 to vradi simera wra ellados na dimosieusete ta dio diegramena sxolia mou.An den to kanete mia anonymi kataggelia 8a stalei aurio sthn dioksi hlektronikou egklhmatos ston ΕΦΕΤ kai sthn eisaggelia A8hnwn (se apsoga ellinika,kalytera apo ta dika sas) pou 8a afora: 1. Diaspora pseudwn eidhsewn,parakinhsh se paranomes energeies. 2.Eksapathsh katanalwtwn diafimizontas proionta apates. 3.Dienergeia paranomοu eranou me logariasmo trapezas kai eksapathsh xrhstwn internet. Auta apo mia prwth matia.Mexri aurio mporei na vrw kai alla .Apodeikseis 8a einai ta link twn video sas!!! Epishs h kataggelia 8a stalei se osa emails vrw apo aftous pou exete parei synenteuksi sta video sas. H apofash dikh sas."

Μια ώρα μετά ο LANTZA LIMNI μου έστειλε και πάλι με e mail το ακόλουθο συμπληρωματικό σχόλιο :

"Kai ena link bonus K. Iosif me ton metriti twn 100 euro!!!! pou ton prosferei o kurios (pou diafimizete kai isws sas xorhgei) se prosfora twn 400 euro!!!! anti 1000 euro tis kanonikhs timis tou. https://www.ebay.com/itm/OKTIS-2-Portable-Fuel-Analyzer-Tester-Octane-Number-Gasoline-Petrol-Control-Gas/162357004495?hash=item25cd3b48cf:g:avkAAOSwHWtbsQj9 8a gelasei kai to pardalo katsiki k. Iosif (ka8ws kai olh h Ellada. Exw megala sxedia!) (Mia wra sas emeine !!!)". 

Θυμίζει λίγο Ντούτσε ο "κύριος", δεν θυμίζει;

Είδατε πάντως πόσο εύκολα ξεχειλίζει η μαγκιά και το θράσος όταν κάποιος σχολιάζει με κουκούλα; Ο κύριος LANTZA LIMNI πήρε βεβαίως την άγουσα για τα αποδυτήρια αλλά δύο μόλις ημέρες μετά εμφανίστηκε άλλος τσάμπα μάγκας, με το ψευδώνυμο Nontas Nontas αυτή τη φορά, ο οποίος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο παραπέμποντάς με σε ένα λογαριασμό της WIX με τον τίτλο «True or Scam?", που έπεσε τυχαία τάχα μπροστά του και μάλιστα λίγες ώρες μετά την δημιουργία του! Οποία «σύμπτωσις»! Είναι εύκολο άλλωστε, γι’ αυτούς τους αργόσχολους που καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους, να δημιουργήσουν πολλούς fake λογαριασμούς προκειμένου να στηρίξουν τις κακοήθειές τους δημιουργώντας την εντύπωση πως και άλλοι ασπάζονται τάχα τις ιδέες τους. Και επειδή ο σκοπός δημιουργίας αυτής της γελοίας σελίδας ήταν να πληγώ προσωπικώς, φοβούμενος ο «κύριος» αυτός ότι δεν θα πέσει στην αντίληψή μου, φρόντισε να μου στείλει το link.

Μοναδικό θέμα της σελίδας αυτής, που είναι βεβαίως αγνώστου πατρός και έχει ηλικία 12 μόλις ημερών, είμαι εγώ! Και οποία "σύμπτωσις", το πρόβλημα του κυρίου που την δημιούργησε είναι ότι εγώ διαφημίζω τάχα τα ενισχυτικά της EFT και παραπλανώ το αγοραστικό κοινό που έχασε χρήματα αγοράζοντας ενισχυτικά που δεν κάνουν αυτά που ισχυρίζεται ότι κάνουν ο εισαγωγέας τους. Ενοχλείται μάλιστα επειδή τα σχετικά βιντεάκια συνέχιζαν να είναι αναρτημένα στο YouTube και με κατηγορεί ότι χρηματοδοτούμαι για τη διαφήμιση που κάνω στα ενισχυτικά καυσίμων της EFT!

Ο αυτόκλητος μάλιστα αυτός «εισαγγελέας», ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί για να με δυσφημίσει, το πήγε ακόμη πιο πέρα. Ενώ διάβασε το άρθρο που είχα δημοσιεύσει στο site μου στις 20 Ιανουαρίου του 2020 με τίτλο “Διευκρίνιση και αποστασιοποίηση από τα ενισχυτικά καυσίμων EFT” https://www.ribandsea.com/waves/4416-diefkrinisi-kai-apostasiopoiisi-apo-ta-enisxytika-kafsimon-eft.html  με κατηγόρησε γιατί δεν διέγραψα τα βιντεάκια που είχα κάνει και που αφορούσαν τη συνέντευξη του κ. Μπερνίτσα και τις μετρήσεις κατανάλωσης που κράτησα και δημοσίευσα σε ένα ταξίδι 2.200 χιλιομέτρων με το αυτοκίνητό μου.

Φαίνεται πως ο φίλος μας αγνοεί ότι ακόμη και σε καραμπινάτα δημοσιογραφικά λάθη αναγνωρίσιμων «συναδέλφων» μου, που εργάζονται στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα βιντεάκια παραμένουν αναρτημένα στο YouTube ακόμη και μετά την αποκάλυψη του δημοσιογραφικού λάθους. Αυτό όμως δεν ενοχλεί προφανώς τον «εισαγγελέα» της σελίδας του WIX με τίτλο «TRUE OR SCAM". Εμμένει πεισματικά στα δικά μου βιντεάκια τα οποία συνδέει, εμμέσως πλην σαφώς, με τον υποτιθέμενο χρηματισμό μου από τον εισαγωγέα των ενισχυτικών της EFT.

Και για να μην θεωρηθεί ότι τα βιντεάκια που έχουν σαν θέμα τους τα ενισχυτικά της EFT συνεχίζουν να είναι αναρτημένα στον λογαριασμό μου στο YouTube γιατί υπάρχει τάχα κάποιος συγκεκριμένος λόγος, θα υπενθυμίσω ότι και άλλα βιντεάκια-συνεντεύξεις που έκανα με ανθρώπους οι οποίοι απεδείχθησαν εκ των υστέρων ότι δεν ήταν αυτό που έδειχναν στην αρχή, συνεχίζουν να εμφανίζονται στον λογαριασμό μου. Ένας τέτοιος ήταν ο Βαγγέλης Γούτος, τον οποίον κατήγγειλα στη συνέχεια αφήνοντας όμως αναρτημένα τα αρχικά videos. https://www.youtube.com/watch?v=F62m66XVAtM

Παραβλέπει επίσης το γεγονός ο κ. WIX "True or Scam" ότι το άρθρο μου, με το οποίο αποστασιοποιήθηκα στις 20 Ιανουαρίου 2020 από τον κ. Μπερνίτσα και τα ενισχυτικά του, το είχα αναρτήσει σε περίοπτη θέση κάτω ακριβώς από τα βιντεάκια τα οποία στη συνέχεια διέγραψα. Και τα διέγραψα, όχι βεβαίως επειδή «τρομοκρατήθηκα» από τις καταγγελίες του κ. «εισαγγελέα», όπως ο ίδιος με απίστευτο ναρκισσισμό πιστεύει, αλλά επειδή ο κ. Μπερνίτσας συνέχισε να τα χρησιμοποιεί στη δική του σελίδα για να διαφημίσει τα ενισχυτικά του, παρά τα επανειλημμένα μηνύματά μου να τα διαγράψει. Μέχρι και σήμερα ακόμη πληροφορήθηκα ότι ο κ. Μπερνίτσας έχει αναρτημένη στο facebook μια "συνέντευξη" που μου πήρε με το κινητό του τηλέφωνο όταν επιστρέψαμε από το ταξίδι της δοκιμής. Δεν το γνώριζα γιατί δεν έχω λογαριασμό στο facebook. Μόλις όμως το πληροφορήθηκα του ζήτησα σήμερα να το κατεβάσει αμέσως, κάτι που μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει αμέσως.

Αρχικώς σκέφτηκα να αγνοήσω το αισχρό δημοσίευμα του "κυρίου" WIX "True or Scam", αλλά επειδή πολλές φορές η σιωπή δεν είναι χρυσός και πιθανώς να εκληφθεί σαν αδυναμία, απάντησα χωρίς να υπολογίσω βέβαια ότι ο «κύριος» αυτός, που έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι είναι ο πληγωμένος LANTZA LIMNI, θα συνέχιζε απτόητος το "εισαγγελικό" του έργο εκτοξεύοντας απειλές και συκοφαντικά σχόλια εναντίον μου.

Το ωραίο της ιστορίας είναι ότι ο δημιουργός του «True or scam», ενώ σπεύδει να δημοσιεύσει αμέσως ό,τι σχολιάζω εγώ, ώστε να του δοθεί η ευκαιρία να επανέλθει με μια δική του ασυναρτησία, αρνείται να δημοσιεύσει ό,τι του στέλνουν άλλοι επισκέπτες της σελίδας του, οι οποίοι προφανώς με στηρίζουν με τα σχόλιά τους. Και αρνείται να τα δημοσιεύσει με την δικαιολογία ότι τάχα τα σχόλια αυτά είναι απειλητικά και τα γράφω εγώ χρησιμοποιώντας fake e mail! Προφανώς επιτρέπει μόνο στον εαυτό του να διαγράφει σχόλια ενώ αν τα δικά του συκοφαντικά και απειλητικά σχόλια τα διαγράψει άλλος, τον χαρακτηρίζει φασίστα!

Αυτό βεβαίως που δημιουργεί εύλογες απορίες είναι γιατί ο κ. Μπερνίτσας δεν υπερασπίζει τον εαυτό του και τα ενισχυτικά που εισάγει και εμπορεύεται απέναντι σε όσα του καταμαρτυρεί ο "κύριος" WIX "True or Scam";

Και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν ο συκοφάντης δημιουργός του «True or scam» ενοχλήθηκε επειδή διέγραψα τα βιντεάκια που αναφερόντουσαν στα ενισχυτικά της EFT και με διέταξε να κάνω ένα νέο βιντεάκι... αποδόμησής  μου με τίτλο «Η επιταγή μου έληξε». Του άρεσε μάλλον ο τίτλος του βίντεο που είχα αναρτήσει παλαιότερα και αφορούσε την αθέτηση της υπόσχεσης της Λιάνας Κανέλλη ότι δεν θα εμπλακεί ποτέ με την πολιτική, και σκέφτηκε να τον οικειοποιηθεί.

Εννοείται πως η αντίστροφη μέτρηση για τον «κύριο» αυτόν ξεκίνησε ήδη με το σχετικό αίτημα που έχω ήδη υποβάλλει προς την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το οποίο, στη συνέχεια, μετά την γνωστοποίηση του ονόματός του, θα προωθήσω στον Εισαγγελέα. Ελπίζω, όταν κάποια στιγμή κληθεί να μου καταβάλλει χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που μου προξένησε με τα ψεύδη και τα συκοφαντικά του σχόλια, να έχει τη δυνατότητα να την πληρώσει και να μην πάει εκεί που πηγαίνουν οι λεβέντες...

Ιωσήφ Παπαδόπουλος