Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας καταθέτει τις προσωπικές εμπειρίες του για το Τρίγωνο των Βερμούδων και την εμφάνιση U.F.O.!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

polykarposΔεν έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ με τη μελέτη εγγράφων μαρτυριών, φωτογραφιών ή βίντεο που αναφέρονται στην ύπαρξη ιπτάμενων δίσκων και στην εμφάνισή τους στον πλανήτη που μας φιλοξενεί, μολονότι πιστεύω ότι αποκλείεται να είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν.

Προσφάτως ωστόσο, ένας συνάδελφος συνταξιούχος ασυρματιστής, ονόματι Πολύκαρπος Σπέντζας, άρχισε trigono.vermoudonνα με πολιορκεί τηλεφωνικώς ζητώντας να καταθέσει on camera τις δικές του προσωπικές εμπειρίες. Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, μολονότι δεν έχω κανένα λόγο να μην παραχωρώ το μικρόφωνο σε όποιον θέλει και πιστεύει ότι έχει κάτι να πει με επιχειρήματα. Ζήτησα μόνο από τον κ. Σπέντζα να μην αναφερθεί γενικώς και αορίστως σε ένα θέμα που το άκουσμά του και μόνο προκαλεί ειρωνικά σχόλια και θυμηδία σε αρκετούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχει λόγος να γράψω περισσότερα. Ο κ. Πολύκαρπος Σπέντζας, με τις γνώσεις, την ευχέρεια του λόγου και τη δύναμη της μνήμης του, θυμίζει ποταμό που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του! Διαπιστώστε το και μόνοι σας.