Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πότε θα τελειώσει το δράμα του ΕΚΠΑΖ και του Γιάννη Πουλόπουλου;

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

giannispoulopoulosΗ "εξορία" του Γιάννη Πουλόπουλου από το ΕΚΠΑΖ της Αίγινας και ο Γολγοθάς των δικαστικών αναμετρήσεων με τους πρώην συνεργάτες του συνεχίζονται.

Τον βρήκα προχθές στην Αίγινα. Μαχητικός όπως πάντα, χωρίς να κάνει βήμα πίσω, συνεχίζει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να καταγγέλει αυτούς που ο ίδιος θεωρεί ως κυρίως υπεύθυνους για την προσωρινή, όπως πιστεύει, έξωσή του απ' το ΕΚΠΑΖ. Οργάνωση που αυτός δημιούργησε εκ του μηδενός πριν από τρεις δεκαετίες. Συγχρόνως εκδηλώνει την ανησυχία του για την τύχη που μπορεί να έχουν σήμερα τα ζώα που φιλοξενούνταν και περιθάλπονταν μέχρι πριν από ένα περίπου χρόνο στις εγκαταστάσεις του ΕΚΠΑΖ της Αίγινας.

Σαν πρωτεργάτες αυτής της ανελέητης και αδικαιολόγητης δίωξής του ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρει τον επιχειρηματία της Αίγινας κ. Παύλο Μπήτρο, αλλά και την κυρία Μαρία Γανωτή της "ΑΝΙΜΑ", ενώ αναφέρει σαν εμμέσως εμπλεκομένους τη "ΔΙΩΝΗ", το "Αττικό Πάρκο" και την "ΑΛΚΥΩΝΗ" που εδρεύει στην Πάρο. Προς αυτές τις κατευθύνσεις θα στραφεί άλλωστε η έρευνά μου το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου να θέσω ερωτήσεις και να πάρω απαντήσεις ώστε να υπάρξει μια όσο το δυνατόν πιο καθαρή εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί στο ΕΚΠΑΖ της Αίγινας. Αν και την υπόθεση αυτή θα κριθεί να διαλευκάνει, τελικώς, η Δικαιοσύνη.