Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
Για την ταβέρνα του Γιώργη Ρομπογιαννάκη στην Αγ. Γαλήνη της Κρήτης δεν θα πω πολλά γιατί μιλούν γι' αυτήν οι μόνιμοι πελάτες του, οι μαγικές Κρητικές Τετάρτες με τη ζωντανή μουσική του Ανδρέα Κλάδου και του Μανώλη Τσικνάκη, η υπέροχη κουζίνα με τις δημιουργίες του παλαίμαχου μάγειρα Βαγγέλη Νικολάτου, η υποδειγματική σύμπνοια, ο άψογος συντονισμός των σερβιτόρων, η ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών και οι υποδειγματικές δημόσιες σχέσεις του Γιώργη Ρομπογιαννάκη και του γιου του Βαγγέλη οι οποίοι μιλούν άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.
Εκείνη η βραδιά της 14ης Ιουνίου επιφύλαξε κάτι διαφορετικό. Η έμπνευση του Γιώργη Ρομπογιαννάκη και η μαεστρία του Βαγγέλη Νικολάτου έφεραν στο τραπέζι μια πιατέλα με χοχλιούς μπουμπουριστούς που έγιναν ανάρπαστοι!