Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Ο κ. Ικτίνος Σταθόπουλος απαντά στον στρατηγό ε.α. και Πρόεδρο της "Εθνεγερσίας" κ. Γεώργιο Αϋφαντή.

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

iktinosstathopoulosΧθες το βράδυ (6/12/2019) ο κ. Ικτίνος Σταθόπουλος απάντησε σε όσα του καταμαρτύρησε προ ημερών ο στρατηγός ε.α. κ. Γεώργιος Αϋφαντής σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα της "Εθνεγερσίας" https://www.youtube.com/watch?v=ZFJmFqCuFMs&lc=z23bepfokpedspnkqacdp435nub00agmb3yzxkg2c3lw03c010c.1575675887133955

Πρέπει εδώ να αναφέρω ότι τόσο εγώ, με e mail που έστειλα στο κόμμα του κ. Αϋφαντή, όσο και ο κ. Ικτίνος Σταθόπουλος, προσκαλέσαμε τον στρατηγό να παραστεί στη συγκέντρωση ώστε να υπάρξει ένας εποικοδομητικός διάλογος και οι δύο από 30ετίας φίλοι να λύσουν τις διαφορές τους. Ο στρατηγός, ωστόσο, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Ενημερώνω ότι αυτό που έγινε την προηγούμενη φορά, με το βίντεο της ομιλίας του Ικτίνου στον "Μπαϊρακτάρη", δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί. Είμαι αναγκασμένος, για να μην απενεργοποιήσω εντελώς τα σχόλια, να τα ελέγχω προτού δημοσιευτούν. Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά θα διαγράφονται. Ο χώρος αυτός δεν είναι αποχωρητήριο.

Θέλω επίσης να συστήσω στους σχολιαστές να μη "κτυπούν το σαμάρι αντί να κτυπούν τον γάϊδαρο". Ο δημοσιογράφος που βιντεοσκοπεί την ομιλία δεν ευθύνεται για όσα λέει ο ομιλητής. Η διακίνηση ιδεών, όποιες και αν είναι αυτές, είναι και πρέπει να είναι ελεύθερη. Έχω άλλωστε αποδείξει ότι οι άναρθρες κραυγές, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες δεν με πτοούν και δεν μπορούν κατ' ουδένα τρόπο να φιμώσουν τη φωνή μου και να βάλουν τροχοπέδη στην υποχρέωση που έχω σαν ελεύθερος και αδέσμευτος δημοσιογράφος να ενημερώνω αυτούς που διαβάζουν τα άρθρα μου και βλέπουν τα videos που ανεβάζω στο YouTube.