Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Στο "Ωδείο Αιγέας" της Χίου ο Γιώργος Μισετζής, η Μαρία Καλαγκιά και οι συνεργάτες τους ποιούν Πολιτισμό!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

odeio.aigeasΜαζί στη ζωή, στη μουσική, μαζί και στην επαγγελματική δραστηριότητα, ο Γιώργος Μισετζής και η Μαρία Καλαγκιά έχουν δημιουργήσει τον δικό τους εκπληκτικό μουσικό χώρο σε ένα παλιό επιβλητικό αρχοντικό στην καρδιά της πόλης της Χίου.

Καλλιτέχνες οι οποίοι δεν ενέδωσαν ποτέ στην "Κίρκη" του αμαρτωλού μουσικού κυκλώματος, κρατούν με συνέπεια τη δική τους διαδρομή από τότε που άρχισαν να ασχολούνται επαγγελματικά με τη μουσική.

misetziskalagkiaΤο "Ωδείο Αιγέας" ιδρύθηκε το 1986 και προσφάτως απέκτησε τη νέα του στέγη στο κλασικό αρχοντικό που προανέφερα. Με τη βοήθεια καταξιωμένων μουσικών συνεργατών η Μαρία και ο Γιώργος προσφέρουν μουσική παιδεία στα παιδιά και τους νέους του νησιού, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν ανάλογη ανταπόκριση, αναγνώριση και βοήθεια από τις Αρχές του τόπου. Αυτή είναι δυστυχώς η τύχη όσων έχουν σαν Αρχή την ποιότητα στη δουλειά τους και το ήθος στον χαρακτήρα τους.

Ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης ο Γιώργος, εξαιρετική φωνή και καθηγήτρια μονωδίας η Μαρία, με καθήλωσαν και πάλι στο τελείωμα της συζήτησης που είχα μαζί τους με ένα τραγούδι από την παράσταση που πρόκειται να δώσουν σε λίγες ημέρες στο Ωδείο τους, βγαλμένο απ' τον πόνο της Μικρασιατικής καταστροφής.

Ωδείο Αιγέας
Αδελφών Ράλλη 31 & Δημογεροντίας, Χίος
Τηλ. : 22710 41074 - 6978776232