Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αργυρώ Πλουμή. Super γιαγιά με 4 παιδιά, 12 εγγόνια και 16 Μαραθωνίους στο ενεργητικό της!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

argyro.ploumiΌταν ο Μπάμπης Συμεωνίδης μου μίλησε για την Αργυρώ Πλουμή, η οποία ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων σε ηλικία 52 ετών και σήμερα στα 72 της έχει στο ενεργητικό της δεκάδες αγώνες μεγάλων αποστάσεων και 16 Μαραθωνίους, με πολλές διακρίσεις, χρυσά μετάλλια και κύπελλα, νόμιζα ότι υπερβάλλει. Αν μάλιστα δεν ήξερα πως ο Μπάμπης είναι ένας αξιόπιστος άνθρωπος, θα έλεγα ότι με κοροϊδεύει!

Όταν όμως χθες πήγαμε στο σπίτι αυτής της εκπληκτικής γυναίκας, διαπίστωσα πως οι πληροφορίες του Μπάμπη ωχριούσαν μπροστά στην πραγματικότητα!

super.grandmotherΚαι πράγματι, η Αργυρώ Πλουμή μεγάλωσε μόνη της τέσσερα παιδιά και σήμερα έχει 12 εγγόνια. Συγχρόνως συμμετέχει σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει τερματίσει σε 16 Μαραθωνίους! Τα κύπελλα και τα μετάλλια πλημμυρίζουν τα ράφια των επίπλων του σπιτιού της, ενώ ένα πλατύ χαμόγελο είναι μονίμως χαραγμένο στο πρόσωπό της.

Ευχαριστούμε την εταιρεία "ΑΝΕΚ LINES" που μας ταξίδευσε και πάλι στην Κρήτη και μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκπληκτικούς ανθρώπους όπως η Αργυρώ Πλουμή.