Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η συνέντευξη της δικηγόρου κυρίας Ντόρας Κρητικοπούλου.

Η δικηγόρος κυρία Ντόρα ΚρητικοπούλουΦαίνεται πως ζούμε πλέον στον αστερισμό των μαχητικών και ετοιμοπόλεμων γυναικών δικηγόρων μιας νέας, αναίμακτης (προς το παρόν) επανάστασης! Πράγματι, στην έντονη παρουσία της κυρίας Μαρίας Εξαρχουλάκου, στον κοινωνικό και πολιτικό στίβο, και τις σημαντικές καταγγελτικές ενέργειές της εναντίον των βολευτών-ανδρείκελων του ελληνικού Κυνοβουλίου και των αντισυνταγματικών νόμων τους οποίους ανερυθρίαστα ψηφίζουν, ήρθε να προστεθεί άλλη μια γυναίκα δικηγόρος. Η κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου.

Είχα την ευκαιρία να καλύψω δημοσιογραφικά την κατάθεση του αιτήματος της κυρίας Κρητικοπούλου προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να συλληφθούν οι προδότες βολευτές που υπέγραψαν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρεδόθη, άνευ όρων, η δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους δανειστές μας. Ένα αίτημα που κατέληξε να είναι παλλαϊκό αφού, εκτός της κυρίας Κρητικοπούλου, πολλοί Έλληνες πολίτες υπέβαλαν το ίδιο αίτημα, ομαδικά ή κατά μόνας, ακολουθώντας τις οδηγίες που έδωσε η μαχητική δικηγόρος μέσω της ιστοσελίδας της: http://letmefree.gr/ Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη κίνηση έκανε και ο γράφων την 13η Ιανουαρίου 2013 : http://www.ribandsea.com/waves/868-2013-01-14-13-20-51.html και http://www.ribandsea.com/editorial/871-the-game-is-over-.html

Την προηγούμενη Τετάρτη (13.2.2013) η κυρία Κρητικοπούλου, κατά την διάρκεια της παρουσίας της στον Άρειο Πάγο http://www.ribandsea.com/waves/924-2013-02-13-15-50-22.html είχε αναφερθεί στο ανηλεές και απαράδεκτο, όπως είπε, κυνηγητό της από τον Χαλκιδαίο ιατρό κ. Δημ. Αντωνίου ο οποίος, ως γνωστόν, είχε προ τριών ετών ζητήσει (κι' αυτός) την καταδίκη των βολευτών, οι οποίοι ευθύνονται για την παράδοση της χώρας στην τρόϊκα, για εσχάτη προδοσία. Έχοντας σερφάρει, τόσο στο site "Let Me Free" http://letmefree.gr/ της κυρίας Κρητικοπούλου, όσο και στο site "Zoidosia" http://zoidosia.blogspot.gr/ του κ. Αντωνίου, και θέλοντας να ικανοποιήσω το δημοσιογραφικό μου "βίτσιο" για την διερεύνηση της αλήθειας, ζήτησα από την κυρία Κρητικοπούλου να συναντηθούμε και να συζητήσουμε γι' αυτό το θέμα, αλλά και για τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ενεργειών της.

Δεν θέλω να σας προϊδεάσω για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχα μαζί της. Θα σας πω μόνο ότι η κυρία Κρητικοπούλου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου, αφήνοντας μόνο σε εκκρεμότητα την διαγραφή της ακόλουθης ανακοίνωσης από το site της :

"Το ποσό αποζημίωσης που θα αξιώνει από τους εναγόμενους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΠΑΓΚΑΛΟ με την αγωγή αυτή ο κάθε Έλληνας/Ελληνίδα που θα αποφασίσει να συγκαταλεγεί ως ενάγων, θα ανέρχεται στο ποσό των 5.000€.

Τα συνολικά έξοδα που θα αναλογούν στον καθένα σας για την άσκηση της αγωγής και την εκδίκασή της από το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο, ανέρχονται σε 200€.".

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν, κυρίως, το "πρόσχημα" του κ. Αντωνίου για την σφοδρή επίθεσή του εναντίον της κυρίας Κρητικοπούλου και ότι, μέχρι την στιγμή τουλάχιστον που αναρτήθηκε αυτό το άρθρο μου, η ανακοίνωση αυτή δεν είχε αφαιρεθεί από το site της : http://letmefree.gr/?page_id=565

Δείτε όμως το βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.