Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Η super αμόλυβδη του Μάκη Περούλη και η JET OIL στα Βασιλικά της Κέρκυρας έχει 106 οκτάνια!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

makisperoulisΌτι κάτι τρέχει συνήθως στα πρατήρια των καυσίμων είναι κοινό μυστικό. Νοθευμένα ή νερωμένα καύσιμα, λανθασμένη μέτρηση των αντλιών, με αποτέλεσμα ο πελάτης να πληρώνει για περισσότερα καύσιμα και να παίρνει λιγότερα κ.λπ.

Στο ταξίδι μου για τη μέτρηση της κατανάλωσης του αυτοκινούμενου με τα πρόσθετα της EFT, φθάνοντας στην Κέρκυρα ρώτησα ποιο είναι το πρατήριο με το καλύτερο όνομα στην αγορά. Ο φίλος Χρήστος Ηλιάδης μού συνέστησε να ανεφοδιαστώ στο πρατήριο καυσίμων της JET OIL του Μάκη Περούλη που βρίσκεται στα Βασιλικά.

Καθώς είχα μαζί μου τον μετρητή οκτανίων σκέφτηκα να κάνω μια ενδεικτική μέτρηση της super αμόλυβδης. Και ενώ περίμενα να δω τον μετρητή να σταματά κάτω από την ένδειξη των 100 οκτανίων, αυτός ανέβηκε στα 106!

Δεν είναι ίσως τυχαίο, πέρα από την καλή βενζίνη που παρέχει η JET OIL στα πρατήριά της, ότι ο Μάκης Περούλης ασχολείται και με τα racing αυτοκίνητα. Γεγονός που τον κάνει ιδιαιτέρως ευαίσθητο στην ποιότητα του καυσίμου. Κάτι που χωρίς αμφιβολία καρπούνται οι πελάτες του πρατηρίου του.

Να καταγγέλουμε τα κακώς κείμενα αλλά να επαινούμε και να προβάλλουμε τις υγιείς εξαιρέσεις.