Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Οι έλεγχοι για τη μουσική εντείνονται!

radioprologoΤο RadioPro.gr σας υπενθυμίζει ότι την απαιτούμενη από το νόμο 4481/17 Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής για τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα των καλλιτεχνών εκδίδουν μόνο οι Οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ). Καμία άλλη οντότητα ή πάροχος μουσικής δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

Τέτοιοι Οργανισμοί που λειτουργούν νόμιμα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Ο.Σ.Δ RadioPro Ltd, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και ο νέος Ο.Σ.Δ RadioPro Rights Management Limited με επίσημη άδεια λειτουργίας από την Ιρλανδική κυβέρνηση.

Οι δύο αυτοί Οργανισμοί εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από την ΚΟΙνωνική Συνεταιριστική ΕΠιχείρηση "Hellenic Solution" και δραστηριοποιούνται απολύτως νόμιμα στην ελληνική επικράτεια, αφού γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους στον ΟΠΙ σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγραφος 7 του Ν. 4481/2017.

Τα δικαιώματα της μουσικής που παίζει το RadioPro.gr εγγυώνται από τους πιο πάνω Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης. Για το λόγο αυτό, μόνο εάν αναπαράγετε αποκλειστικά κάποιο από τα 100+ κανάλια μας δεν θα οφείλετε αμοιβές σε άλλους οργανισμούς, όπως είναι η ΕΔΕΜ, η Αυτοδιαχείριση και ο GEA. Διαφορετικά υποχρεούστε να πληρώσετε και τους τρεις.

Κερδίστε λοιπόν χρήματα και μειώστε το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας με τα μουσικά κανάλια του RadioPro.gr, χωρίς διακοπές και διαφημίσεις.

Λάβετε άμεσα την ΕΝΙΑΙΑ Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας την online φόρμα παραγγελίας στο RadioPro.gr, ώστε να την έχετε έτοιμη κατά τον επόμενο έλεγχο.