Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Εκπληκτικές... νεκροφόρες της εταιρείας Κολυβά φτιαγμένες από ανθρακονήματα και Ελληνικά χέρια!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

sarantia.nikosΤο πρόσφατο ταξίδι μας στην Πελοπόννησο έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Η τελευταία ακούει στο όνομα "Ειδικά αυτοκίνητα Κολυβά" και πρόκειται για μια εταιρεία που εδρεύει στα Σαβάλια Ήλιδας.

Μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή... νεκροφόρων! Η nekroforesέκπληξη δεν ήταν ότι κατασκευάζονται νεκροφόρες στην Ελλάδα, αλλά ότι οι συγκεκριμένες νεκροφόρες που κατασκευάζει η εταιρεία Κολυβά είναι φτιαγμένες από ανθρακονήματα! Μια καινοτομία μοναδική, όπως μου είπαν, σε ολόκληρο τον χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου! Γι' αυτό, και ευλόγως, η πρόσβαση στον χώρο όπου κατασκευάζονται τα τμήματα του αυτοκινήτου από ανθρακονήματα είναι αυστηρά απαγορευμένος!

nikos.portaΕίπαμε πολλά και ενδιαφέροντα με την Σαραντία Κολυβά, την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, και τον σύζυγό της Νίκο Καλδίρη, ο οποίος είναι ο τεχνικός διευθυντής. Μεταξύ αυτών πολλά που "σπάνε κόκκαλα" και άλλα που δεν λέγονται αλλά αφήνονται να εννοηθούν. Θα τα δείτε και θα τα ακούσετε πάντως όλα στο βίντεο που ακολουθεί.

https://www.kolivas.gr/
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. : 26220 22312 - 6979 117 714