Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Υπάρχει διαφάνεια στην εκλογική διαδικασία;

ΠΡΟΣ :

1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
2. ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ
3. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ : ΟΛΓΑ Γ. ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ

Θέμα : "Διαφάνεια Εκλογικής Διαδικασίας".

Τυγχάνω ενεργός Πολίτης που ενδιαφέρεται για την εγκυρότητα και τυχόν διαβλητότητα της εκλογικής διαδικασίας καθ' όσον ως ψηφορόρος έχω έννομο συμφέρον να ελέγξω για να λάβω τις δέουσες προστασίες σε περίπτωση βλάβης μου λόγω νόθευσης με οποιονδήποτε τρόπο της Λαϊκής Εντολής.
Δεδομένου του εννόμου μου συμφέροντος ΖΗΤΩ όπως :

1. Εξηγήσετε για ποίον λόγο και πώς νομιμοποιείται εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων ανήκουσα σε όμιλο κερδοσκοπικό που έχει σαφή οικονομικά συμφέροντα επιχειρηματικής φύσεως στην Ελλάδα με πλήρη εξάρτηση από το ποίος πρόκειται να εκλεγεί, να εμπλέκεται καν και πόσο μάλλον τόσο νευραλγικά στην εκλογική διαδικασία όπως η Singular Logic συμφερόντων Βγενόπουλου.

2. Εξηγήσετε πώς μπορεί ο απλός Πολίτης να ελέγξει την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας και πώς διασφαλίζεται το αδιάβλητο αφού έχουν καταργηθεί τα εκλογικά βιβλιάρια και δεν υπάρχει τίποτε που να αποκλείει την πλαστογράφηση της ψηφοφορίας ακόμα και μετά τη σφράγιση του σάκκου.

3. Εξηγήσετε πώς είναι δυνατόν ο συνολικός αριθμός των ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους να είναι μεγαλύτερος από το σύνολο του πληθυσμού της Ελλάδας.

4. Εξηγήσετε με ποίον τρόπο μπορεί ο ψηφοφόρος να καταψηφίσει άπαντα τα συμμετέχοντα στις εκλογές κόμματα χωρίς να ρίξει άκυρη ψήφο, ώστε να καταγραφεί η Βούληση του ποσοστού των Ελλήνων που απορρίπτει όλους τους υποψηφίους ως τέτοια.

5. Εξηγήσετε με ποίον τρόπο διατηρείται το Πολίτευμα της Δημοκρατίας όταν πλέον κυβερνούν μειοψηφίες με πλασματικές έδρες-bonus και έχουμε στην καλύτερη περίπτωση το 30% να κυβερνά επί του 70%.

6. Εξηγήσετε πώς νομιμοποιούνται κόμματα και άτομα τα οποία έχουν καταδικαστεί στο εξωτερικό για εγκλήματα απάτης και κατά των οποίων εκκρεμούν υποθέσεις Εσχάτης Προδοσίας επί των οποίων υποθέσεων η Βουλή και η δικαιοσύνη αρνησιδικεί να συμμετέχουν στις εκλογές.

Επιφυλασσόμενη παντός νομίμου Δικαιώματος μου και εν αναμονή της κατεπείγουσας απαντήσεως σας,

Πολίτης -Ψηφοφόρος

Όλγα Γ. Γεριτσίδου
Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015