Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών. Ο Λαός; Θεός σ'χωρέστον!

Γράφει ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

18 04 20 2Αυτό με την υποχρεωτική καραντίνα του κόσμου και τα μέτρα ελέγχου της ακριβούς τήρησης των κανόνων ασφαλείας έχει νομίζω παραγίνει! Θα κυκλοφορούν ελικόπτερα και drones, λέει η κυβέρνηση, για να ελέγχουν εάν στα μπαλκόνια και στις ταράτσες των σπιτιών την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει "συνωστισμός"! Όπου συνωστισμός, κατά τον ανεγκέφαλο που το επινόησε, είναι η συγκέντρωση άνω των τριών ατόμων! Και διερωτώμαι εγώ ο δυστυχής. Αν κάποιος έχει τρία παιδιά τι θα κάνει τα δύο που περισσεύουν; Ρε σεις, είστε καλά; Τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Μου θυμίζετε εκείνον τον αστείο τύπο που το έπαιζε security (χωρίς μάσκα) και δεν με άφηνε τις προάλλες να μπω στο super market με τη γυναίκα μου γιατί υπήρχε, λέει, κίνδυνος να είμαστε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων στην ουρά του ταμείου!

Εν τω μεταξύ να χαιρετούρες και φιλιά ο Κούλης με τον Αρχιεπίσκοπο στα σκαλιά του Μαξίμου. Χωρίς μάσκα, βεβαίως βεβαίως. Και να βολτούλες στους καταυλισμούς των Ρομά ο Τσιόδρας, καθώς οι Ρομά και οι λαθρομετανάστες, ως γνωστόν, δεν κολλάνε τίποτε! Χωρίς μάσκα κι' ο Τσιόδρας, βεβαίως βεβαίως.

Και πάλι εν τω μεταξύ, οι αριθμοί των θανόντων από κορωναϊό που είχαν "υποκείμενο" νόσημα δίνουν και παίρνουν. Σωστό. Γιατί από υποκείμενο νόσημα (καρδιά, κεφάλι, συκώτι, καρκίνο) μπορεί να πεθάνει ούτως ή άλλως κάποιος. Αυτό το ξεχνάμε όμως τώρα γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα και δεν συμφέρει. Τώρα μας ενδιαφέρει να πούμε ότι όλοι οι θάνατοι οφείλονται στον κορωναϊό! Κολλάμε όμως δίπλα και τις λέξεις "υποκείμενο νόσημα" για να μη μας πάρουν με τις ντομάτες.

Διαβάζω σήμερα :

"Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 108 θανάτους συνολικά στη χώρα. 29 ήταν γυναίκες (26.5%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 89.8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω."

Τι λέτε! Συνταρακτικές ειδήσεις! Με το 90% των θανόντων να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Δηλαδή μετά βίας 11,016 θάνατοι στους 108 από γνήσιο κορωναϊό! Οι υπόλοιποι 96,984 θάνατοι μπορεί δηλαδή να οφείλονται σε υποκείμενο νόσημα! Ή μήπως κάνω λάθος; Ποτέ δεν ήμουν καλός στα μαθηματικά άλλωστε.

Αν πάντως νομίζετε ότι αυτές είναι συνταρακτικές ειδήσεις κάνετε λάθος γιατί αυτές που έπονται θα είναι συνταρακτικότερες. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα...

Κι' εσύ λαέ βασανισμένε μείνε σπίτι, βλέπε τιβούλα, κάνε καθημερινή πλύση εγκεφάλου με τον κοροϊδοϊό, υπόγραφε άδειες εξόδου για να πας μέχρι το φαρμακείο ή το super market και περίμενε μ' αυτά και μ' αυτά να αναστηθείς. Μόνο ο Ιησούς δικαιούται να ανασταίνεται εκ νεκρών κάθε χρόνο, δεν το ήξερες; 

Σήφης ο συνωμοσιολόγος.