Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αιποιταιλεικώ κράτως.

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

asepΜετά την «αλλαγή», τον «εκσυγχρονισμό», την «επανίδρυση του κράτους», το «λεφτά υπάρχουν» [για τις τράπεζες] και το «σκίσιμο των καλσόν», με το μπαρδόν των Μνημονίων, ήλθε το «επιτελικό κράτος».   

Άκουγα χθες στο ραδιόφωνο τον υπουργό Επικρατείας  Γεραπετρίτη να λέει ότι οι μετακλητοί περιωρίσθηκαν από 775 σε 690 [ουάου] και ότι κατόρθωσε με το επιτελείο του να τους μετρήσει, όπερ έστι μεθερμηνευόμενον ότι έβαλε μερικούς νοματαίους, με το μπαρδόν επιτελείς, να μετρήσουν τους μετακλητούς. Δηλαδή δεν υπήρχε στο υπουργείο κάπου καταγεγραμμένος ο αριθμός τους, τα ονόματα, ο υπουργός παρά τω οποίω υπηρετούν κ.λπ.;   
Και γιατί ρε φιλάρα δεν αποδέχεσαι το ψηφιακό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο φίλος μου Ρηγόπουλος να ξενοιάσεις; Θα πατάς ένα κουμπάκι και θα έχεις μπροστά σου σε δευτερόλεπτα την ακτινογραφία όλου του Δημοσίου.

https://www.ribandsea.com/waves/2482-to-thema-den-einai-na-kaneis-kati-sosta-alla-na-kaneis-kati-sosto.html

Και εξακολουθεί να το παλεύει ματαιοπονών ο Ρηγόπουλος ως σύγχρονος Δον Κιχώτης, μήπως και πείσει τους σημερινούς  κυβερνώντες, ότι διαφάνεια χωρίς αυτή την εφαρμογή δεν υπάρχει. Στην οποία, βέβαια, θα πρέπει να έχει πρόσβαση πας πολίτης. Οι προηγούμενοι τον απέρριψαν, καθότι αριστεροί [λέμε και καμμιά μ…].

https://www.capital.gr/me-apopsi/3375478/i-psifiaki-autognosia-proupothesi-gia-to-epiteliko-kratos

Δεν βολεύει ε; Το ξέρω. Γι’ αυτό σταματήστε την παπαρολογία περί επιτελικού κράτους. Πείτε ευθέως στον λαό ότι μότο σας είναι αυτό που είχε πει ο τεράστιος Βύρωνας «Και τα δικά μας παιδιά πότε θα διορισθούν;». Ναι, αυτός που διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής επί ΜΙΑΝ ημέραν, στη διάρκεια της οποίας επετέλεσε ένα και μόνον ανδραγάθημα: να διορίσει στη Βουλή την κόρη του. Καθότι τοιούτον προνόμιον έχει απονεμηθεί τω δευτέρω τη τάξει πολιτειακώ παράγοντι.  Όλα τ’ άλλα είναι για τον λούτσο.

Και σεις της αντιπολίτευσης που χθες διαμαρτυρόσασταν για κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, επειδή η κυβέρνηση κατέθεσε την τελευταία στιγμή δύο τροπολογίες, εξ ου και σας έπιασε ο πόνος για τη συνταγματική και κανονιστική τάξη, η οποία παραβιάσθηκε για πεντάκις χιλιοστή και βάλε φορά, πείτε στον Κούλη να αποδεχθεί τις προτάσεις Ρηγόπουλου. Κι’ αν αρνηθεί, να του πείτε ότι είναι καραγκιόζης. Ακριβώς όπως και σεις που αρνηθήκατε την εφαρμογή τού έργου του Ρηγόπουλου για τα μικροκωματικά αριστερά [λέμε και καμμιά μ…] παιχνιδάκια σας.  

Αλλά αυτά θα βιώνουμε, όσο ο λαός στέλνει στη Βουλή ανθρώπους ως ο διαφημιστής του TELOPON που το παίρνεις και τελειώνει ο πόνος ακαριαίως, εξ ου και θεραπεύει πάσαν νόσον, αλλ’ ουχί την μαλακίαν, σε συνδυασμό με τη χρήση αγιορείτικης οδοντόπαστας που κάνει τα δόντια λευκά όσο το χαρτί, στο οποίο έγραψε ο Χριστός τις γνήσιες επιστολές του που διεσώθησαν και αναπαράγονται από τον Βελόπουλο.

Τ’ άκουσες Γεραπετρίτη; Κάλεσε επειγόντως στο τηλέφωνο τον Ρηγόπουλο. Κι’ αν απουσιάζει στο εξωτερικό, στείλε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να τον φέρει πίσω σιδηροδέσμιο να εγκαταστήσει την εφαρμογή του. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο ούτε για χέσιμο.