Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Αιπειταιλοικώ κράτως Νο 3

Γράφει ο Σωτήρης Καλαμίτσης.

epeitailikoΧθες πληροφορήθηκα, ότι από το έτος 2015 οι μισθώσεις ακινήτων με εκμισθωτές ανηλίκους, έστω και εν μέρει, δεν επιτρέπεται να αναρτηθούν στο taxis ηλεκτρονικώς, αλλά πρέπει να κατατεθούν στην αρμόδια ΔΟΥ. Και τούτο εξ αφορμής [ή «επ’ αφορμή» που λένε οι μορφωμένοι] μίας τροποποίησης μισθωτηρίου, την οποία δεν δεχόταν το σύστημα. Και μάλιστα τροποποίησης μισθωτηρίου, το οποίο [αρχικό] μισθωτήριο είχε αναρτηθεί στο taxis εν έτει 2017 χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν το έψαξα το θέμα, διότι δεν είναι δυνατόν να χάνω τον χρόνο μου ασχολούμενος με ηλιθιότητες μανδαρίνων.      

Ακολούθως άρχισα να ψάχνω το στάδιο, όπου βρίσκεται η καθιέρωση της έκδοσης ηλεκτρονικών τιμολογίων κ.λπ. Έχασα τη μπάλα κυριολεκτικώς. Δεκάδες άρθρων και σχολίων στο διαδίκτυο. Πουθενά οι αποφάσεις που καθορίζουν τους όρους, τις προϋποθέσεις κ.λπ. Ούτε η ημερομηνία που θα εφαρμοσθούν. Κάποιος μου μίλησε για 01.06.2020. Λες;

Πάντως, και η ΛΑΡΚΟ είναι ζημιογόνος. Δεν έπεσα από τα σύννεφα.  Και πρέπει να μειωθεί το κόστος λειτουργίας της, για να πουληθεί. Όπως όλες οι ΔΕΚΟ. Αυτό θα πει ανάπτυξη. Η πληροφορία ότι και στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ καταβάλλεται επίδομα πλύσης χειρών και έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία ερευνάται.      

Κατά τα λοιπά τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω και όχι κάτω από τα νησιά μας, ενώ η αγωνία μου έχει χτυπήσει ταβάνι καθώς αναμένω να δω, αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα εξετασθούν από την Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis με ή χωρίς κουκούλα.
Ο κ. Δακρυοχοΐδης με ενημέρωσε ότι ο Ρουβίκωνας θα τιμωρηθεί αυστηρά.

Και μετά περιμένουμε από τους κυβερνώντες, νυν και πρώην και επόμενους [όπως οι γκόμενες κατά Κηλαηδόνη], να λύσουν π.χ. το λαθρομεταναστευτικό.  

Αλήθεια ρε Γιάννα, τί θα γιορτάσεις τον Μάρτιο του 2021;    

Φιλάκια. Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα.

Θυμήθηκα αυτά που έγραφα την Πρωτοχρονιά!
https://www.ribandsea.com/articles/4279-eftyxismeno-to-apirxaiomeno-kratos.html