Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Άψογες, κατασκευαστικά, και ασφαλείς οι δεξαμενές καυσίμου στα φουσκωτά σκάφη της "Barracuda".

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Ομοίωμα μινιατούρα ρεζερβουάρ Barracuda, με το χαρακτηριστικό πλέγμα που εξασφαλίζει την μη ανάφλεξη του καυσίμου και την δυσκολία στη μετατόπιση του βάρους του. Η λαϊκή ρήση πως "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", έχει απόλυτη εφαρμογή στα φουσκωτά σκάφη "Barracuda" που κατασκευάζει ο Τάσος Χατζησταματίου. Σκάφη που αγγίζουν σε πολλές περιπτώσεις την τελειότητα και ας λέει ο κατασκευαστής τους πως το τέλειο είναι σχεδόν ανέφικτο αφού και ο ίδιος, ως άνθρωπος, έχει ατέλειες.

Οι δεξαμενές καυσίμου που τοποθετούνται στα σκάφη της "Barracuda" είναι άψογες και ασφαλείς από κάθε άποψη. Φτιαγμένες από εποξικό υλικό, έχουν ισόβια και απροβλημάτιστη διάρκεια ζωής, δεν παθαίνουν ποτέ ηλεκτρόλυση, όπως οι μεταλλικές, δεν κινδυνεύουν από έκρηξη ούτε από μετατόπιση του φορτίου τους, το όργανο μέτρησης καυσίμου έχει πάντοτε σωστές ενδείξεις, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, ενώ διαθέτουν διπλή εξαέρωση για καλύτερη και ταχύτερη εκτόνωση κατά την διάρκεια της πλήρωσής τους.

Ακούστε όμως τον ίδιο τον Τάσο Χατζησταματίου και δείτε, ιδίοις όμμασι, γιατί οι δεξαμενές των καυσίμων που κατασκευάζει είναι οι καλύτερες και σφαλέστερες της αγοράς. Δείτε, επίσης, γιατί δεν ανοίγουν ποτέ οι καθρέφτες των "Barracuda".