Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Το αίσχος του παρασιτικού "επαγγέλματος" των διεκπεραιωτών που εκμεταλλεύονται την γραφειοκρατία του Δημοσίου και πίνουν το αίμα των πολιτών!

Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

parasitoΑρκεί να ζητήσετε απ' το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών άδεια κυκλοφορίας και πινακίδα για το χωρίς έγκριση τύπου τρέϊλερ ή τη μπαγαζιέρα σας, για να αντιληφθείτε το αισχρό παιγνίδι που παίζουν οι μεσάζοντες - "διεκπεραιωτές".

Τα παράσιτα αυτά, εκμεταλλευόμενοι την αναπηρία και τη γραφειοκρατία που μαστίζει το Δημόσιο, συν τη δική σας απέχθεια και αλλεργία σ' αυτά, θα σας πιουν το αίμα ζητώντας την υπογραφή σας, μια υπεύθυνη δήλωση και μερικές εκατοντάδες ευρώ (!) για να σας φέρουν στα χέρια την άδεια κυκλοφορίας και την πινακίδα!

Αν μάλιστα ακολουθήσετε όλη αυτή τη γραφειοκρατία μόνος σας, πληρώνοντας μόνο το παράβολο των 30 ευρώ, και τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε επειδή στην ουρά μπροστά απ' τον γκισέ βρίσκονται μερικά από αυτά τα παράσιτα, που θέλουν να προηγηθούν κρατώντας καμιά δεκαριά φακέλους "πελατών" τους, θα εισπράξετε τη χλεύη και τις ύβρεις του!