Chef : Ιγνάτιος Νανίδης.
Και επειδή η φτώχεια, ως γνωστόν, θέλει καλοπέραση, τι θα λέγατε για μια χούφτα γαρίδες Καλλονής μαγειρεμένες στη θράκα, σε κάποια παραλία της Λέσβου, με ελαιόλαδο, ντομάτες, πιπέρι, θαλασσινό αλάτι, σκόρδο, κρεμμύδι, μαϊντανό, ρίγανη, φέτα και ούζο;
Εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτε γιατί τα έκανε όλα για σας ο Ιγνάτιος Νανίδης. Επειδή όμως, δυστυχώς, η γεύση και η όσφρηση δεν μεταδίδονται μέσω της εικόνας, αν ζηλέψατε και σας κόπηκε το σάλιο, επαναλάβετε το εγχείρημα και καλή σας όρεξη!
Αν θέλετε να δείτε τι άλλο κάνει στη σελίδα του ο Ιγνάτιος, επισκεφτείτε την! https://www.youtube.com/channel/UCMYknLxrkzGMBS7zrhbmtKw